Flori, românca de la Vocea Spaniei, și-a încercat norocul și în țara noastră-VIDEO

Flori, românca de 14 ani care a impresionat o lume întreagă la Vocea Spaniei, este obișnuită cu scena. A participat și în România la un concurs de talente, mai precis Next Star de la Antena 1, scrie Știridiaspora.ro.

"Am plecat când aveam vreo nouă ani în Spania. Venim acasă doar o dată pe an și stăm doar vara. Am sentimentul cum că acasă sunt liberă. În aproape orice zi îmi aduc aminte de România, de tot ce se întâmpla aici. Mă simt tristă, dar și acolo sunt momente fericite", a zis Flori.

Și mama fetei a vorbit tot despre tristețe... sentiment al românilor din diaspora cărora le este dor de țara unde își au originea.

"Când plecăm de aici spre Spania este o mare tristețe. Când știm data plecării... ne apucă o tristețe cu o săptâmână înainte... Suntem supărați că ne lăsăm căsuța, părinții, bunicii", a spus și mama fetei, conform sursei citate.

[citeste si]

Când a participat la Next Star de la Antena 1, Flori Cuțiaru a ales să cânte " "Hoy tengo ganas de ti" (Alejandro Fernandez Ft. Christina Aguilera). Acum, la Vocea Spaniei a interpretat o melodie poate și mai grea, mai precis "Stone Cold" a lui Demi Lovato. Vedeți AICI prestația pe care a avut-o la concursul din România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel