Festivalul UNFINISHED invită la creativitate. La sfârșitul lui MAI

Festivalul UNFINISHED aduce la București peste 20 de lideri creativi, antreprenori și artiști internaționali.

Festivalul UNFINISHED va avea loc la Sala Dalles din București in perioada 25 - 28 mai. Tema principală a acestui an este impactului pe care creativitatea îl poate avea în dezvoltarea pozitivă a comunităților și societății în care trăim.

Festivalul va reuni lideri din domeniile creative, de tehnologie și antreprenoriat pentru a inspira și motiva publicul prin sesiuni inovative (prezentări interactive, keynote addresses, mese rotunde, masterclass, workshops) combinate cu expoziții, evenimente de networking și concerte, informează un comunicat de presă remis joi redacției DC News.

Fiecare zi a UNFINISHED va avea ca piloni principali Inspire, Connect, Empower & Change, prin care participanții vor putea să descopere atât noi metodologii de lucru, cât și povești de succes care să îi inspire să fie mai creativi în munca lor de zi cu zi.

[citeste si]

Printre speakerii confirmați se numără: Daniel Jones (The New York Times), Jason Grullon (Virtu), Rob Fitzpatrick (The Mom Test), Josh Begley (First Look Media), Oana Stănescu (PlusPool), Max Stossel (Time Well Spent), Enrico Bossan (Fabrica), Micha Bruinvels (World Press Photo), Alice Cabaret (The Street Society), Justin Durazzo (Droga5), Bogdan Nicolai (AList Magazine), Emil Cartiș (Romanian Design Council.)

Desfășurându-se în paralel cu expoziția World Press Photo (WPP) care prezintă cele mai bune proiecte de fotojurnalism la nivel mondial, Festivalul va prezenta și o serie de instalații de artă care, prin diverse medii, fac un comentariu la adresa societății, istoriei și contextului geopolitic actual.

Vor expune artiști din 6 țări, printre care Alfredo Jaar, Josh Begley, Capucine Gros, Pavel Braila, Luca Zamoc, Vasilievic & Venuri. Pe lângă aceste expoziții, Festivalul UNFINISHED va prezenta și o serie de experiențe în VR și projection mapping.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel