Festivalul Internațional B-FIT in the Street, în septembrie

buna7
buna7

În perioada 13-16 septembrie Primăria Municipiului București organizează cu ajutorul ArCub – Centrul de proiecte culturale al primărei municipiului București a patra ediție a „Festivalului Internațional de Teatru de Stradă B-FIT in the Street!”

Autor: Diana-Monica Vulpescu

Timp de patru zile, 20 de trupe de teatru din 5 țări vor transforma spațiul urban într-un univers carnavalesc. Personajele desprinse din lumea extraordinarului vor interacționa cu spectatorii pentru a le fura un zâmbet, o emoție, o atitudine. În acest sens, artiștii se vor folosi de principiile artei contemporane pentru a crea o altă receptare a spațiului, timpului și ritmului. Așa cum arată experiența edițiilor anterioare, reprezentările vor fi din cele mai variate și atipice.

Festivalul le propune spectatorilor o perspectivă nouă asupra orașului. „B-FIT in the Street!” devine cu această ocazie o oază de culoare și seninătate într-un București monocrom, poluat, agitat, încrâncenat.

Spectacolele sunt ținute în aer liber, pe tot parcursul zilei, în Piaţa Constituţiei, Piaţa Universităţii, Piaţa Unirii, Piaţa Victoriei, Piaţa George Enescu, Centrul Istoric și pe toate bulevardele principale.

Faptul că evenimentul ajunge la a patra ediție se datorează succesului fiecărei ediții anterioare în care spectatorii au putut să vadă parade alegorice, instalaţii suspendate, concerte în aer liber şi spectacole extreme ce îmbină muzica şi dansul cu elemente de acrobaţie şi efecte pirotehnice.

Sursa: ArCub

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel