EXATLON. Diana Belbița are un talisman norocos. Cine a dat-o de gol

Foto Facebook / Exatlon România
Foto Facebook / Exatlon România

Diana Belbița are un talisman norocos. Amatto Zaharia, președintele Federatiei Române de Kempo a dat-o de gol pe concurenta Exatlon. 

Înainte de plecarea în competiția Exatlon, Diana și-a luat la revedere de la a doua sa familie, Federația Română de Kempo, alături de care a trăit momente superbe în carieră sa sportivă. 

“Diana este o luptătoare din toate punctele de vedere și o componentă de bază a lotului național de Kempo, lucru cu care ea se mândrește, după cum se vede. Mă bucură faptul că nu se desparte de tricoul pe care scrie KEMPO și cred că acesta este talismanul ei norocos.

Are o galerie puternică de susținători

I-am dat personal acel tricou, chiar înainte de plecare, pentru că am vrut să știe astfel, că noi toți, cei din lotul național de Kempo, suntem alături de ea mereu, indiferent dacă pierde sau câștigă. Noi știm că indiferent de proba sau rezultat, Diana va trage de ea până la ultima picătură de energie. Acesta este spiritul luptătorilor, iar Diana Belbița este o adevărată luptătoare atât în cușcă cât și în viață. Diana are o galerie puternică de susținători, peste 4500 de sportivi legitimați la 114 cluburi de Kempo din toată țară”, a declarat sensei Amatto Zaharia, președintele Federației Române de Kempo pentru Wowbiz.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel