Dulciuri expirate și ceai cu furnici, la un spital de Pediatrie din România

dulciuri
dulciuri

Comisarii de la Protecția Consumatorilor au descoperit dulciuri expirate de cinci ani într-un automat unui spital de Pediatrie. Într-un alt automat din instituția sanitară, comisarii au găsit furnici.

Reprezentanții Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Brașov au inspectat, marți, Spitalul de Pediatrie al municipului. În urma verificărilor, comisarii au găsit furnici în automatele de ceai și cafea. În alt automat din incinta unității sanitare, comisarii au descoperit dulciuri expirate din 2008.

"Dacă într-adevar bomboanele acestea sunt expirate de cinci ani, vă dați seama la ce riscuri era supusă sănătatea copiilor care cumpărau de aici? Am ridicat cele doua automate cu bomboane, le-am sigilat și le-am depozitat într-o camera a Spitalului de Pediatrie până când vom identifica proprietarul", a declarat Claudiu Sorin Susanu, comisarul șef al CRPC Brașov.

Purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Marcel Albean, a spus ca va rezilia contractul cu firma distribuitoare în cazul în care se vor dovedi aceste nereguli.

Pe automate nu era trecut proprietarul acestora și nici alte date de contact.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel