Dronele livrează burrito direct în casele oamenilor

Cu ajutorul dronelor, se fac livrări direct în casele oamenilor din sud-estul Australiei, scrie Daily Mail.

Prin proiectul Wing, s-a început anul trecut să fie testate livrările de burrito în Virginia, mutându-se acum zona de testare în sud-estul Australiei. Pe un blog, James Ryan Burgess, co-conducător al Proiectului Wing, a declarat: „Anul trecut la Virginia Tech, primele noastre livrări s-au desfășurat într-un câmp deschis, nu la o anumită adresă sau locație. Acum, cu fiecare livrare, ne confruntăm cu un nou spațiu de curte, cu copaci, garduri, linii electrice”.

Burgess a mai spus: „Trebuie să încorporăm preferințele clienților - de exemplu, mulți doresc ca pachetele să fie livrate în curți, astfel încât să nu fie vizibile de pe șosea, sau în apropierea bucătăriilor, astfel încât produsele alimentare să poată fi despachetate rapid”. De asemenea, a mai spus că „în cazul lui Guzman y Gomez, care este primul partener de livrare pentru acest proces, va trebui să ne asigurăm că tehnologia noastră se potrivește perfect cu operațiunile de bucătărie, deoarece personalul lor trebuie să jongleze mai multe comenzi simultan pentru a se asigura că fiecare client este servit bine, iar alimentele sunt calde”.

[citeste si]

Procesul va fi finalizat în sud-estul Australiei în următoarele câteva luni și nu este clar dacă intenționează să încerce sistemul în altă parte în viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel