EXCLUSIV  Drd. Farm. Emanuela Gheorghiță, totul despre curajul de a intra pe piața cosmeticelor. "Am mers pe cărţile de dermato, să îmi explice mie ce înseamnă pielea"

Drd. Farm. Emanuela Gheorghiță a vorbit, la Mi-th Influencer, despre curajul de a intra pe piaţa cosmeticelor, dar şi despre studiile ştiinţifice pe care se bazează. 

Potrivit site-ului companiei pe care o conduce, aceasta "este fondatoarea brand-ului Cosmetrice, business 100% românesc și omul viziunea din spatele acestor produse gândite, testate și validate științific.

Inspirate din propriile nevoi pentru o piele cu adevărat sănătoasă, radiantă și care să emane jovialitate prin toți porii. (...) Cu o pasiune moștenită de la părinți și construită încă din copilărie, Drd. Farm. Ema Gheorghiță a studiat farmacia mai întâi, apoi a urmat specializarea în formulare cosmetică iar, în prezent, urmează doctoratul în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, secțiunea Farmacie – Botanică Farmaceutică și Biologie celulară". 

"Am mers pe cărţile de dermato, să îmi explice mie ce înseamnă pielea"

"Produc produse cosmeceutice, fac pentru români produse de foarte înaltă calitate cosmeceutice cu dublă validare clinică. Produsul meu este și testat clinic și dermatologic și ingredientele sunt testate clinic. Sunt farmacist, acum urmez doctoratul în cadrul Facultății de Farmacie din București Carol Davila, lucrez ca asistent de cercetare, sunt un fel de șoarece de bibliotecă.

Primordial, am mers pe studiile ștințifice și pe cărțile de dermato, să-mi explice mie ce înseamnă pielea. Brand-ul pe care eu l-am construit se bazează pe această idee, ca tu ca om să nu te compari niciodată cu niciun curent, cu nimeni, să nu ți dicteze cineva o anumită conduită, iar singura țintă din viziunea ta ca și termen de comparație este varianta ta mai bună.

Niciodată nu am comparat brand-ul Cosmetrice cu ce este pe piață ca și curent, am comparat cu cărțile de dermatologie, ce îi trebuie hipodermului, ce-i trebuie dermului, ce-i trebuie epidermului, din punct de vedere extern, să nu îmbătrânească atât de repede sau să îmbătrânească frumos", a explicat Drd. Farm. Emanuela Gheorghiță.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel