Dragoș Pâslaru, actorul care a fost hirotonit la Râmnicu Vâlcea

Marele actor Dragoș Pâslaru a fost hirotonit duminică, la Râmnicu Vâlcea. La această ceremonie religioasă au participat și foști colegi de platou, dar și prieteni, printre care amintim: Claudiu Bleonț sau Magda Catone.

VEZI ȘI: Evenimentul POLITIC despre care presa NU A VORBIT

Unul dintre cei mai importanţi actori pe care i-a avut filmul românesc a schimbat la începutul anilor '90 costumele de la teatru pe haina monahală. Înainte, numele său era Dragoş Pâslaru. Astăzi, este părintele Valerian.

"Ieri (duminică) la Râmnicu Valcea, a fost hirotonit părintele Valerian de la Pătrunsa - fostul actor Dragoș Pâslaru, într-o minunată slujbă la catedrala Arhiepiscopiei, ținută de IPS Varsanufie. Evident, a fost înconjurat de prieteni, actori mai ales, care îl susțin în drumul său în monahism - și cine îl cunoaște știe la ce înălțime duhovnicească a ajuns - așa cum el ne poartă pe toți în rugăciunile sale.

Vrednic este!

PS: Recunoașteți în imagini, din stânga la dreapta, pe Tomi Cristin lângă mine, Claudiu Bleonț cu soția, Magda Catone, Manuela Harabor cu fiul ei, Andrei, și soțul, actorul Rareş Ioan Stoica. Pentru cine nu l-a recunoscut, părintele Valerian este lângă IPS Varsanufie, în dreapta", scrie Ninel Vizinteanu pe Facebook.

FOTO: Florina și Ninel Vizinteanu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel