Doamnelor, daţi iama în şifonierul bărbaţilor! Cămașa SUPRADIMENSIONATĂ este piesa de rezistenţă în această vară!

Cămaşa oversize e vedeta sezonului / Unsplash
Cămaşa oversize e vedeta sezonului / Unsplash

Vara lui 2022 aduce cu ea un trend în forţă: cămaşa supradimensionată. Doamnele şi domnişoarele vor putea îmbrăca, fără probleme, cămăşile partenerilor de viaţă. Vor întoarce toate privirile!

Înainte se spunea că dacă porţi o haină cu o mărime sau două mai mare eşti îmbrăcat... ca de bogdaproste. Ei bine, puteţi purta lejer şi fără niciun stres haine oricât de largi în această vară. Nimeni nu vă va spune că aţi primit haine de pomană! Piesele vestimentare supradimensionate sunt în trend de ceva vreme, însă în această vară vedeta este... cămaşa. Femeile moderne sunt încurajate de stilişti să da iama în şifonierul bărbaţilor şi să înceapă să poarte cămăşi mari, voluminoase, încheiate până la ultimul nasture sau descheiate, peste un top. Cu o cămaşă uriaşă pe tine, vei arăta ca pe podium!

Vogue recomandă hainele "lălâi"

Aşadar, cămașa oversize este în tendințele modei de vară 2022. Cu o lungime care poate ajunge până la glezne, cu mâneci care acoperă mâinile și volume mari. Când vine vorba despre această piesă cheie a garderobei de vară din acest an, stiliștii sunt cu toții de acord: totul este în numele ușurinței. Aspectul ei lejer este cel care o face atât de șic pentru a crea un look elegant și totuși fără efort. Cămașa supradimensionată se îndepărtează de estetica severă, devenind o piesă cheie a garderobei femeii contemporane, scrie Vogue Italia. Iată mai multe moduri în care puteți purta cu stil o cămașă supradimensionată, inspirate de marile case de modă.

Materialele strălucitoare, care imită metalul lichid, sunt din nou la modă

Sezonul acesta avem o veste bună pentru iubitoarele de glam – se poartă materialele lucioase, care imită metalul lichid. Noile colecții de primăvară-vară 2022 aduc în lumina reflectoarelor piese vestimentare care imită aspectul prețios al aurului, argintului și nu numai. Aceasta este o alternativă mult mai elegantă și subtilă a paietelor clasice, oferind un aspect rafinat oricărei ținute de zi sau de seară. Ai grijă însă la cum accesorizezi un astfel de look. Sfatul stiliștilor este să le păstrezi relativ simple, pentru a nu distrage atenția de la culoare și pentru a nu încărca excesiv ținuta. De preferat este să-ți asortezi nuanța bijuteriilor cu cea a pieselor vestimentare, pentru a crea un look unitar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel