Detoxifiere. Metoda simplă prin care scoţi toate toxinele din corp, în doar 3 săptămâni

 Siluetă
Siluetă

Eliminarea toxinelor din corp are un rol foarte important în funcţionarea optimă a organismului.

Mai precis, dacă sunt eliminate toxinele din corp, atunci organismul îşi va îmbunătăţi o serie de procese fundamentale sănătăţii.

Astfel, dacă toate toxinele sunt eliminate din corp, în primul rând digestia şi întregul aparat digestiv vor funcţiona mult mai bine.

Acest lucru înseamnă că pericolul de îngrăşare va scădea simţitor.

Mai mult decât atât, ficatul şi organele care se ocupă de sinteză vor fi mult mai revigorate şi îşi vor putea face treaba mult mai bine.

Aceşti factori vor duce pe deoparte la dispariţia stării permanente de oboseală şi totodată vor duce la o reducere a riscului apariţie unor boli, precum cancerul de colon.

Metoda simplă


Prima săptămâna: Pe stomacul gol, consumă o lingură de făină din seminţe de in, amestecată cu 100 de mililitri de kefir şi bea 1 litru de apă rece. Repetă procesul zilnic.

A două săptămână: Consumă două linguri de făină din seminţe de în amestecate cu 100 de mililitri de kefir şi bea 1 litru de apă rece, în fiecare dimineaţă.

A treia săptămâna: se consumă câte 3 linguri de făină din seminţe de în combinaţie cu 150 ml de kefir zilnic, după care se bea un litru de apă rece.

După acest tratament, organismul va fi eliminat absolut toate toxinele şi se va simţi vizibil revigorat şi mult mai sănătos, potrivit lyla.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel