EXCLUSIV  Atlashelp. Boala care DISTRUGE. Vindecare: Site-ul unde 80% dintre pacienți sunt românii din Diaspora

Există un site accesat de foarte mulți români din Diaspora, un site însă despre care puțini oameni care locuiesc în România știau că există.

Vorbim despre Atlashelp.net, prima platformă de terapie online din România. Proiectul se bucură de succes pentru că avantajele oferite de această platformă, față de clasicele ședințe de terapie, sunt multe. În plus, sistemul este foarte ușor de folosit. Utilizatorul are nevoie doar de un laptop sau PC cu webcam și microfon și de o conexiune bună la Internet. Trebuie să intre pe platforma Atlashelp, să își facă un cont și apoi să se programeze la specialistul pe care îl dorește. Ședințele se desfășoară printr-un serviciu de videoconferință securizat, care garantează confidențialitatea absolută a discuțiilor.

Despre această platformă ne-a vorbit Prof. Univ. Dr. Dan Prelipceanu, la DC News, în cadrul emisiunii "Academia de Sănătate" realizată de către prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale.

"Există un site care se cheamă Atlashelp.ro, o platformă cu multiple posiblități. Este și o listă cu mulți psihologi și psihiatri cu adresele lor unde pot fi contactați. Le poți scrie și, la nevoie, poți opta pentru unul dintre ei dacă ai această patologie deja diagnosticată. Uneori, prin această abordare, poți avea și un prim diagnostic. Poți iniția o cură psihoterapeutică. (...) Ședința se desfășoară sub aspectul unei videoconferințe. Se discută pe un fel de Skype, unde totul este perfect securizat între pacient și terapeut. 70-80% dintre pacieții acestui site sunt românii din Diaspora. Nu toți au 100 de lire sau 150 de dolari pentru a plăti o ședință la psihoterapeutul american sau englez. Preferă această abordare mult mai accesibilă. Este un lucru extraordinar de bun. Iată soluții de compromis care sunt posibile prin bunăvoința unor oameni", a zis specialistul la DC News.

[citeste si] 

DCNews a demarat, în colaborare cu prof. dr. Irinel Popescu, președinte al Academiei de Științe Medicale, un proiect dedicat informării publicului, dar și a specialiștilor, asupra unor subiecte medicale de actualitate. Seria de emisiuni realizată de profesorul Irinel Popescu, sub egida Academiei de Științe Medicale, este publicată în rubrica Academia de Sănătate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel