De ce să adaugi în supă coji de ceapă sau de ou. Trucul neștiut al bucătarilor cu experiență

De ce să adaugi în supă coji de ceapă sau de ou. Trucul neștiut al bucătarilor cu experiență. Cojile de ceapă sau de ou, adăugate în supă, vă pot îmbunătăți preparatul. Ar trebui să ții cont de acest truc. Iată cum funcționează

DDe ce să adaugi în supă coji de ceapă sau de ou. Trucul neștiut al bucătarilor cu experiență. Supa de carne devine aurie, dacă se adaugă câteva coji curate de ceapă în ea, înainte de a da în clocot. De asemenea, supa din carne congelată va deveni mai limpede, dacă veți adăuga în ea cojile de la două ouă, spălate bine în prealabil. ATENȚIE! Se folosesc cojile provenite de la ouăle de țară, nu din comerț.

De ce să adaugi în supă coji de ceapă sau de ou. Trucul neștiut al bucătarilor cu experiență. Supele prea tulburi pot deveni limpezi și dacă adăugați în ele un albuș bătut spumă, iar după 15 minute se strecoară supa printr-o strecurătoare deasă.

De ce să adaugi în supă coji de ceapă sau de ou. Trucul neștiut al bucătarilor cu experiență. Dacă ați adăugat prea multă sare în supă, puteți pune câteva felii de cartofi cruzi curățați, aceștia vor absorbi din surplusul de sare pe care îl conține supa. Ciorbele afumate își recapătă gustul dacă veți adăuga în ele un cartof crud ras.

Vezi și: Fasole verde cu usturoi și roșii - Fasolakia grecească, rețetă de post

Cum cureți cada eficient. Produsul ieftin din bucătărie care te ajută

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel