Daniel Zamfir: Sunt foarte revoltat. România normală? Nu am cuvinte să explic gestul acestui șobolan

Senatorul PSD Daniel Zamfir este extrem de revoltat de mișcarea politică făcută de PNL, prin retragerea premierului desemnat Florin Cîțu cu 10 minute înaintea începerii votului în plen pentru un nou cabinet, care ar fi avut toate șansele să fie învestit.

”România nu are nevoie de jocuri politice mizerabile, care să mai aducă câteva voturi” a declarat senatorul Daniel Zamfir, după ce Florin Cîțu s-a retras înaintea votului de învestitură, de joi, din Parlament.

Nu ne frecăm mâinile, chiar sunt foarte revoltat de situația în care suntem astăzi. Asta e România normală, nu, parcă asta era deviza și asta spuneau atât președintele, cât și PNL-ul din momentul în care vor guverna țara?! Asemenea bătaie de joc eu n-am trăit în viața mea politică de 8 ani, dar nici de la Revoluție încoace nu-mi aduc aminte să se fi întâmplat așa ceva. Aduceți-vă aminte cu ce mesaje au ieșit, ieri, după ședința de Guvern, când ne asigurau că totul e bine și frumos, să ne păstrăm noi calmul, domnul președinte este foarte mulțumit de ce fac autoritățile, iar astăzi asistăm la o batjocură. Până la urmă ai chemat 460 de perlamentari aici și cu 10 minute înainte a venit comunicatul că dl. Cîțu își depune mandatul? Ce s-a întâmplat? S-a speriat? Nu am cuvinte să exprim gestul acestui șobolan”, a declarat Daniel Zamfir la Realitatea Plus.

”El zice a bine să fie Orban. Știți ce? Pe mine mă doare-n cot de interesele partiului domniei sale și ale altora. Eu doar văd că România așteaptă un Guvern care să ia măsuri ferme, români care se bat pe pâine și apă minerală, iar oamenii ăștia care sunt din altă lume se joacă de-a guvernele”, a mai spus Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel