Daniel Zamfir-Mihai Busuioc, acuzații: Nu o fac din orgoliu

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir, senator PNL, președinte al Comisiei economice, industrii și servicii, îi aduce acuzații grave lui Mihai Busuioc, noul preşedinte al Curţii de Conturi.

"Noul presedinte al Curtii de Conturi, domnul Busuioc, nici nu s-a instalat bine in functie si a preluat deja metehnele lui Nicolae Vacaroiu.

Ingrijorat de perspectiva noii legi a Curtii de Conturi pe care am initiat-o cu sprijinul Facultatii de Drept din Bucuresti si avandu-i parteneri pe cei de la Asociatia Municipiilor din Romania, Asociatia Oraselor din Romania, Asociatia Comunelor din Romania si Unuinea Nationala a Consiliilor Judetene, domnul Busuioc s-a gandit sa inceapa negocieri pe textul legii, chemand la sediul Curtii doar pe reprezentantii AMR. Asa era invatat nea Nicu Vacaroiu, sa vina toti primarii pe la domnia sa le dea binecuvantare.

[citeste si]

Multe dintre primarii au activitatea ingreunata din cauza unor interpretari abuzive ale auditorilor Curtii de Conturi. Pentru domnul Busuioc, noi initiatorii, parlamentari, cat si Facultatea de Drept suntem niste anexe in viziunea noului presedinte al Curtii de Conturi, care se gandeste ca e mai utila o negociere rapida si eventual sa li se serveasca un text intocmit de "expertii" de acolo, ca doar nu degeaba sunt pe scaunele alea de peste 20 de ani.

Nu o fac din orgoliu, ci pur si simplu pentru ca nu am sa accept ca un proiect de lege la care am muncit 5 luni de zile si care a fost documentat si redactat cu maxima raspundere, sa fie, din nou, un troc", a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel