D'ORA – Emigranta româncă, un film explicit și fără perdea. Ce spune Armand Assante

Aplauze și laude pentru curajul de a face un film inspirat din realitate, atât de explicit și fără perdea, precum și un mesaj video trimis de binecunoscutul actor Armand Assante, a fost răsplata binemeritată pentru actrița și regizoarea Delia Antal, care și-a lansat cu succes, săptămâna trecută, la Cinema Studio din Bucuresti, filmul de debut "D'ORA" – Emigranta româncă'.

Seara specială pentru Delia Antal a fost deschisă de Irina Margareta Nistor și președintele UCIN, Laurențiu Damian, cu un speech generos, cu multe laude la adresa actriței din România, stabilită de 10 ani la Londra.

De asemenea, regizorul și președintele UARF, Ioan Carmazan, a urcat pe scena pentru a o susține pe Delia.

Una dintre surprizele serii a fost proiecția unui mesaj video trimis de binecunoscutul actor de la Hollywood, Armand Assante, special pentru premiera filmului Deliei Antal de la București. "Am văzut filmul, este un film minunat, o comedie neagră, o poveste trăsnită, tristă, importantă! Vreau să o felicit pe Delia Antal și îi doresc tot ce e mai bun! Din păcate n-am putut să fiu prezent la premiera ei din București pentru că lucrez", a spus Assante despre "D'ORA".

Alături de Delia Antal, la premiera de la București au fost prezenți mari actori ai scenei românești, precum și numeroase vedete, precum Valentin Teodosiu, Ion Dichiseanu, Florin Piersic Jr, Nae Caranfil, Toma Enache, Rita Mureșan, Marius Baragan, Raluca Lăzăruț, Alexandra Bădoi, Cristina Spătar, Anamaria Ferentz, Roxana Nemeș, Radu Groza, Diana Matei sau Roxana Iliescu.

"A fost una dintre cele mai importante zile din viața mea. Am fost copleșită de emoții să am atâta lume deosebită alături. (...) Le mulțumesc tuturor celor prezenți la premiera filmului "D'ORA" pentru susținere și încurajare. M-a emoționat foarte tare și mesajul video primit de la prietenul meu de nădejde – Armand Assante, care mi-a făcut o reala surpriză!", a declarat Delia Antal, care, la final, a primit steagul României imprimat cu afișul filmului "D'ORA" pe el de la Mircea Tudosa.

Filmul "D'ORA": Emigranta Româncă, care rulează din 25 aprilie în principalele cinematografe din București și din țară și care prezintă într-un mod amuzant, o poveste care scoate la lumină probleme reale cu care se confruntă milioane de oameni în lumea globalizata de azi, a fost ecranizat în luna februarie la Londra, la BAFTA, apoi la cinema Curzon din Londra și urmează să fie lansat și în America, la Los Angeles. La London Film Rewview, "D'ORA", de Delia Antal, a fost recompesat cu patru stele din cinci. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel