Cutremur de 8,3 grade în România. Clarvăzătorii știu TOT despre marele seism

Când revine în atenția publică ideea că oricând s-ar putea produce un cutremur puternic în România, mai apare și câte un parapsiholog care ne spune date despre marele seism.

Titlul pe care l-am ales pentru articol este metaforic pentru că acești clarvazători ar trebui taxați. Dar nu se întâmplă așa. Ei nu știu nimic despre marele cutremur, dovadă și informațiile vagi pe care le dau, dar cu toate acestea sunt intens promovați la televizor, dar și în diferite publicații.

Cum este și firesc, multă lume intră în panică, iar problema reală, de fond, oricum nu se rezolvă. Blocurile nu se reabilitează singure și așa mai departe. Dar haideți să vedem ce spunea un parapsiholog anul trecut cu privire la tragedia care va lovi România. De exemplu, Ioan Istrate declara că în perioada Guvernului Cioloș ne va lovi un cutremur între 8 și 8,3 grade pe scara Richter. Între timp, au mai venit la putere două guverne.

"În România va fi ca în Nepal, va avea loc un cutremur puternic. Va avea undeva între 8 și 8,3 grade și se va resimți inclusiv la Chișinău. Cutremurul se va produce în zona Vrancea, iar la București se va simți ca un seism de 7,8-7,9 grade. Cutremurul va avea loc în perioada următoare, în perioada Guvernului Cioloș", spunea paraspihologul. 

Apoi, în 2013, Doina Ionel, o clarvăzătoare, a spus că este sigură pe informațiile pe care le-a primit, dintr-o lume... la care numai ea are acces și a dorit să le transmită tuturor românilor pentru a întâmpina viitorul cu precauție. Conform acestor informații, România va fi lovită de un seism violent, de circa 7 sau 8 grade pe scara Richter, cel târziu până la începutul primăverii. Repetăm: vorbea despre primăvara anului 2013, iar acum suntem în 2017.

[citeste si]

"Cutremurul va fi mare, va avea în jur de 7, 8 şi se va întâmpla în perioada următoare, fie până la sfârșitul anului, fie până în primăvară. Am văzut clar. E foarte aproape, îl simt cu corpul. Punctele critice vor fi Vrancea, Galaţi, Buzău şi Bucureşti. Unda se duce apoi la deal, spre Moldova şi va ajunge până în Ucraina. Vor fi foarte multe victime. Blocuri întregi din centrul Capitalei vor cădea. Va fi un dezastru. Nu spun asta ca să sperii lumea, ci ca să o previn. Vestul țării va fi protejat", spunea, "cu precizie", în 2013, Doina Ionel.

Alina Neagu, o altă... expertă, spunea, în 2012, că în perioada 2016-2017 sigur va fi un cutremur puternic.

"Am spus de multe ori că am avut viziunea unui cutremur asemănător celui din '77. L-am poziționat ca timp undeva, spre 2016-2017.Un aspect ciudat al viziunii mele este acela că, acest "cataclism" era, cumva, anunțat. Nu erau mașini pe stradă, nu erau oameni... toți erau ascunși într-un fel de "adăposturi". Cei pe care i-am văzut erau câțiva ratacti, adică, încălcau- cu bună știință- un "avertisment general", de a nu fi pe străzi", spunea Alina Neagu.

Femeia care a spus că a prevăzut incendiul din Colectiv şi alte evenimente precum atentatele de la Paris, Maria Ghiorghiu, a zis că: "Despre România avem altceva. Atunci când scriam la un articol şi vedeam tot felul de reclame cu acel cutremur mare, m-am rugat la Dumnezeu să-mi spună dacă va fi. Vedeam cerul de noapte, iar pe cerul de noapte, în loc de stele erau numai semne ale întrebării. Dumnezeu ne dă o şansă să ne întoarcem la credinţă. Cutremurul va fi amânat sau nu se va mai întâmpla deloc". Concluzia Mariei Ghiorghiu: sunt 50% șanse să fie un seism mare.

Și parapsihologul Alina Albert a zis că nu vom scăpa de cutremurul devastator pe care nu a reușit să îl localizeze în timp. A spus doar că va fi noaptea.

"Previziunile mele sunt pe termen foarte lung. Vestea proastă e că da, vom avea un cutremur foarte mare. Mai puțini morți, dar pagube foarte mari. Nu știu cum va fi față de cel din 1977, dar va fi major. Din ce simt eu, nu va fi noaptea, cumva n-a fost un dezastru atât de mare", a zis Alina Albert.

VEZI ȘI: Scenariu apocaliptic în caz de CUTREMUR: Ce s-ar întâmpla în Capitală imediat după un SEISM de 8 grade

Atenție mare când citiți astfel de afirmații făcute de clarzvăzători. Unele informații, publicate de exemplu în 2013, sunt reluate și date ca sigure pentru 2017. De pildă, un parapshilog a zis, în 2013, că până la finalul anului se va produce un mare cutremur, iar anumite site-uri au reluat știrea ca și când este vorba despre anul 2017.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel