Cum să scapi de ridurile dintre sprâncene în mod natural. Metode care asigură rezultate eficiente într-un timp scurt

Fotografie de la EKATERINA  BOLOVTSOVA: Pexels
Fotografie de la EKATERINA BOLOVTSOVA: Pexels

De-a lungul anilor, pielea feței își pierde elasticitatea și tonusul, lăsând loc primelor linii de expresie ca în cazul ridurilor dintre sprâncene.

Pentru a avea grijă de aspectul feței prin activarea unui tratament anti-îmbătrânire avantajos, este necesar să urmați un ritual specific și precis de îngrijire a pielii. Pentru a contracara apariția ridurilor dintre sprâncene și a limita prezența acestora, se recomandă exfolierea periodică a feței fără a neglija această zonă.

Prin eliminarea atentă a celulelor moarte și a corpurilor străine care se acumulează pe pielea feței, se restabilește elasticitatea pielii și un ten mai luminos. De aceea este indicat să supui fața o dată pe săptămână la o exfoliere completă, folosind o loțiune cu o formulă delicată, ușor de preparat acasă, amestecând o lingură de ulei de măsline cu una de zahăr, potrivit 24 Salute.

De asemenea, se recomandă aplicarea zilnică a unei creme antirid care poate contracara îmbătrânirea pielii, reducând liniile de expresie inclusiv ridurile dintre sprâncene. Cei care doresc să opteze pentru o abordare mai ecologică și mai ieftină își pot pregăti propria cremă anti-îmbătrânire.

Pentru preparare aveți nevoie de 12 picături de ulei de argan pe care să le amestecați împreună cu 2 linguri de iaurt natural și una de miere. După ce amestecați bine ingredientele pentru a obține un amestec omogen, acesta poate fi aplicat pe față.

Crema trebuie lăsată să acționeze timp de 10 minute, după care fața trebuie clătită cu apă din abundență. Aplicarea se recomandă în fiecare seară, înainte de culcare pentru a beneficia de efectul sau anti-îmbătrânire.

Mască japoneză cu proprietăți prețioase hidratante

Rețeta măștii japoneze antice exploatează proprietățile orezului care oferă avantajele vitaminelor din grupa B , care au capacitatea de a promova repararea celulelor.

În plus, aceste vitamine sunt aliați anti-îmbătrânire indispensabili, de fapt sunt capabile să contracareze efectele îmbătrânirii premature asupra pielii.

Pentru a pregăti masca japoneză cu o formulare verde aveți nevoie de: 3 linguri de orez alb,1 lingură de lapte,1 lingură de miere.

În primul rând, orezul trebuie fiert, apoi trebuie scurs de apa în care a fiert și care va fi pusă deoparte, deoarece ne va fi de folos. Orezul fiert se va amesteca cu laptele și mierea, dând forma unui compus compact.

După spălarea pielii feței cu apă din abundență, masca poate fi aplicată, repartizând-o uniform pe toată suprafața.

Tratamentul de îngrijire a pielii trebuie să acționeze aproximativ 30 de minute, la sfârșitul timpului de expunere trebuie avut grijă să clătiți bine fața cu aceeași apă în care ați fiert orezul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel