Cum funcționează dieta prin care slăbești un kilogram pe noapte

Un medic specialist în probleme de obezitate, de la Boston University School of Medicine, Caroline Apovian, susține că a inventat o dietă care te slăbește aproape 1 kilogram peste noapte.

Dieta poate să te ajute să slăbești peste 4 kilograme în doar 6 zile și este bazată pe un consum ridicat de proteine, fructe și legume. Secretul felului în care funcționează ar fi, de fapt, somnul, potrivit lyla.ro.

Medicul mai sus menționat susține că în prima noapte a dietei poți ajunge să slăbești chiar și 900 de grame, iar în următoarele șase zile să dai jos mai bine de 4 kilograme.

Se pare că în timpul somnului, organismul secretă hormoni ai apetitului dintre care unul, respectiv leptina, ține în frâu pofta de mâncare. Așadar, cu cât dormi mai mult, cu atât pofta de mâncare este mai mică datorită faptului că leptina este secretată mai mult pe timpul somnului. În cazul în care dormi puțin, este secretat predominant celălalt hormon al apetitului, respectiv grelina. Acest hormon se manifestă mai mult atunci când corpul este activ, care stimulează pofta de mâncare.

Citește și: Dieta lui Dumnezeu. Slăbești 10 kilograme în 40 de zile

Cum funcționează dieta

În prima zi a dietei se consumă doar apă și shake-uri proteice și fructe. Shake-ul proteic se face din 3 ouă, o banană și fulgi de ovăz și 400 ml de lapte.

În următoarele 6 zile se mănâncă exclusiv proteine și fructe și legume, fără să te atingi de zahăr sau produse de panificație.

Ai voie să mănânci carne de vită, ton, creveți, curcan, și conserve de pește.

Totodată, trebuie să mănânci zilnic 2 porții de cereale integrale, 2 porții de produse lactate, o porție de legume bogate în amidon. Nu mânca mai târziu de 6 seara și se pare că rezultatele sunt uimitoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel