EXCLUSIV  Cristina Mihaela, CE SE POARTĂ și CE NU în sezonul primăvară-vară 2018- VIDEO

Cristina Mihaela Dorobantu
Cristina Mihaela Dorobantu

Cristina Mihaela Dorobanțu, finalistă ”Bravo, ai stil!” a sezonului unu de la Kanal D, a vorbit, la DCNews, despre tendințele anului 2018, sezonului primăvară - vară. 

Ce se poartă

”Se poartă foarte tare carourile, gențile de rafie în ținutele de zi. Dacă mai demult ni se părea ciudat să alăturăm unui sacou cu revere de satin o geantă de rafie, acum nimic nu este greșit, ba mai mult, chiar s-ar putea să-i impresionăm plăcut pe cei din exterior, pentru că s-a pus accentul foarte tare pe acest tip de genți și e o nebunie totală pe mai toate site-urile de fashion cu gențile acestea. Mai mult decât carouri, ca și sezonul trecut, se poartă alăturarea de imprimeuri florale cu carouri. Se mai poartă foarte tare bijuteriile mici, subtile. Indiferent de trend, trebuie să purtăm ce ne avantajează. Se mai poartă shopping bag-ul, gențile de dimensiuni mari.” a spus Cristina Mihaela. 

Totodată, ea a mai subliniat că ”o rochie cu imprimeuri florale o putem purta cu un sacou cu carouri, de exemplu, cu o centură în talie, dar nu de dimensiuni mari, nu se mai poartă, se poartă mai multe curele în talie de diferite nuanțe. Putem pune 3-4 curele în nuanțe diferite”. 

Ce NU se poartă

Finalista ”Bravo, ai stil” a mai spus și ce nu se poartă: ”Dresurile colorate nu se mai poartă, tricourile cu mesaje haioase nu se mai poartă. Ar trebui să renunțăm la bijuteriile de dimensiuni mari. Nu se mai poartă încălțările cu toc foarte înalt sau cele incomode. Se poartă foarte tare pantofii cu acel toc mic, kitten, și femeile se feresc de tocul acela că le face să pară în vârstă sau mai plinuțe, iar celor care vor să fie în tendințe, îi recomand”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel