Cristian Boureanu, prima reacție în uriașul scandal în care este implicat

Anca Murgoci / 03 aug 2015 / 21:50 Salveaza PDF Comentarii

Cristian Boureanu a fost protagonistul unui conflict violent în acest weekend într-un club din Mamaia. Presa a scris că politicianul s-a bătut cu un ospărat care care i-ar fi jignit iubita. Politicianul are însă o cu totul altă variantă.

"Nu a dat nimeni în mine, nu a fost nici un ospătar, a fost o problemă cu un băiat care căra gunoiul și care nici măcar nu lucrează acolo. Eu nu eram atunci la masă, iar el s-a luat de fetele care mă însoțeau. Pur și simplu, n-am reacționat în niciun fel, am mers la proprietari.

L-am văzut, l-am identificat, am pus mână și am spus că... "asta este". Am intrat apoi în zona de bucătărie și, într-adevăr, acolo a vrut să fugă. Nu s-a atins nimeni de mine, nu a pus nimeni mâna pe mine. Sunt prieteni cu toți trei proprietarii, cei care erau acolo " a declarat Cristian Boureanu pentru CANCAN.ro.

Cristian Boureanu a precizat că nu au fost luate niciun fel de măsuri împotriva celui pe care l-a reclamat: "E un analfabet, nu știe să scrie, nu știe să citească și nu prea avea ce căuta în zona publică".

VEZI ȘI: Cristian Boureanu, prima reacție în uriașul scandal în care este implicat


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26