Cristian Boureanu, prima reacție în uriașul scandal în care este implicat

Cristian Boureanu a fost protagonistul unui conflict violent în acest weekend într-un club din Mamaia. Presa a scris că politicianul s-a bătut cu un ospărat care care i-ar fi jignit iubita. Politicianul are însă o cu totul altă variantă.

"Nu a dat nimeni în mine, nu a fost nici un ospătar, a fost o problemă cu un băiat care căra gunoiul și care nici măcar nu lucrează acolo. Eu nu eram atunci la masă, iar el s-a luat de fetele care mă însoțeau. Pur și simplu, n-am reacționat în niciun fel, am mers la proprietari.

L-am văzut, l-am identificat, am pus mână și am spus că... "asta este". Am intrat apoi în zona de bucătărie și, într-adevăr, acolo a vrut să fugă. Nu s-a atins nimeni de mine, nu a pus nimeni mâna pe mine. Sunt prieteni cu toți trei proprietarii, cei care erau acolo " a declarat Cristian Boureanu pentru CANCAN.ro.

Cristian Boureanu a precizat că nu au fost luate niciun fel de măsuri împotriva celui pe care l-a reclamat: "E un analfabet, nu știe să scrie, nu știe să citească și nu prea avea ce căuta în zona publică".

VEZI ȘI: Cristian Boureanu, prima reacție în uriașul scandal în care este implicat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel