Cristian Boureanu, prima reacție în uriașul scandal în care este implicat

Cristian Boureanu a fost protagonistul unui conflict violent în acest weekend într-un club din Mamaia. Presa a scris că politicianul s-a bătut cu un ospărat care care i-ar fi jignit iubita. Politicianul are însă o cu totul altă variantă.

"Nu a dat nimeni în mine, nu a fost nici un ospătar, a fost o problemă cu un băiat care căra gunoiul și care nici măcar nu lucrează acolo. Eu nu eram atunci la masă, iar el s-a luat de fetele care mă însoțeau. Pur și simplu, n-am reacționat în niciun fel, am mers la proprietari.

L-am văzut, l-am identificat, am pus mână și am spus că... "asta este". Am intrat apoi în zona de bucătărie și, într-adevăr, acolo a vrut să fugă. Nu s-a atins nimeni de mine, nu a pus nimeni mâna pe mine. Sunt prieteni cu toți trei proprietarii, cei care erau acolo " a declarat Cristian Boureanu pentru CANCAN.ro.

Cristian Boureanu a precizat că nu au fost luate niciun fel de măsuri împotriva celui pe care l-a reclamat: "E un analfabet, nu știe să scrie, nu știe să citească și nu prea avea ce căuta în zona publică".

VEZI ȘI: Cristian Boureanu, prima reacție în uriașul scandal în care este implicat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel