Cremă pe bază de ierburi și uleiuri naturale. Trei rețete simple

Cremă pe bază de ierburi și uleiuri naturale. Trei rețete simple. Sursa foto: freepik.com
Cremă pe bază de ierburi și uleiuri naturale. Trei rețete simple. Sursa foto: freepik.com

Aerul uscat din casă și vântul rece de afară nu au cel mai bun efect asupra pielii.

Prin urmare, la începutul primăverii, merită să te gândești la îngrijirea suplimentară a tenului. Nu toată lumea își poate permite o îngrijire profesională cu produse scumpe. Dar toate persoanele își doresc să fie frumoase și sănătoase.

Prin urmare, îți recomandăm câteva rețete de creme pe bază de ierburi și uleiuri naturale. Aceste creme vindecătoare, pe care le poți face acasă din uleiuri hrănitoare și ierburi, întineresc pielea uscată. În plus, nu vei folosi substanțe chimice, care sunt dure și iritante cu pielea. Astfel de creme sunt ușor de preparat.

Părul ondulat poate fi îndreptat cu o mască simplă. Urmează această rețetă japoneză

Îți oferim trei rețete de creme, care rezolvă cele mai frecvente probleme ale pielii.

Cremă cu busuioc. Făcută din ulei de busuioc antiinflamator și ulei de cocos hrănitor, această cremă calmează și repară pielea crăpată, în cel mai scurt timp. Compușii uleiului de busuioc ameliorează roșeața și iritația, în timp ce antioxidanții din nuca de cocos întăresc și repară stratul exterior al pielii. 

Amestecă 2 picături de ulei esențial de busuioc cu o jumătate de lingură de ulei de cocos. Aplică pe fața curată și uscată și se lasă să acționeze 10 minute.

Stimulează în mod natural creșterea părului: Alimente care cresc producția de keratină

Cremă cu lanolină pentru mâini uscate. Lanolina este o ceară naturală, care asigură o hidratare extremă, catifelează pielea și vindecă fisurile. Combinată cu ulei de lavandă, care este renumit pentru proprietățile sale antibacteriene, lanolina repară eficient pielea.

Amestecă o jumătate de lingură de lanolină cu 3 picături de ulei esențial de lavandă. Înainte de culcare, aplică crema pe mâini, puneți mănuși de bumbac, iar dimineața îndepărtează reziduurile.

Prepară o cremă bogată în vitamina C, care elimină ridurile și petele: vei economisi un pumn de bani

Cremă antirid cu ulei esențial din semințe de măceș. Cantitatea mare de vitamina A din uleiul din semințe de măceșe promovează producția de colagen și elastină, care întăresc pielea și reduc ridurile. Și atunci când vitamina A este combinată cu ulei de măsline, pielea pare mai fină și mai luminoasă.

Amestecă o jumătate de lingură de ulei de măsline cu 2 picături de ulei de semințe de măceș. Aplică  pe zonele cu riduri și lasă produsul să fie absorbit de piele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel