EXCLUSIV  Cozmin Gușă: ”Viorica Dăncilă a fost premierul Irinei, nu al lui Liviu Dragnea”. Bogdan Chirieac, după chemarea ei la DNA: Nu pot...

Cozmin Gușă a vorbit despre audierea Irinei Tănase de la DNA, în exclusivitate pentru DC NEWS și DC NEWS TV.

Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, a fost, vineri dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Deocamdată, nu se știe motivul pentru care Irina Tănase a ajuns la sediul DNA, dar, potrivit unor surse citate de Realitatea Plus, ar fi vorba despre niște investiții imobiliare în valoare de 350 milioane de euro. Irina Tănase ar fi formulat un denunț la DNA. În presă au apărut imagini cu Irina, intrând în sediul instituției. Ea ar fi fost însoțită de o avocată, ar fi stat acolo aproximativ jumătate de oră și nu ar fi vrut să facă declarații despre motivul aflării ei la DNA.

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea a mai fost anterior în fața procurorilor. Ea a fost audiată în dosarul Tel Drum, în calitate de martor.

"Nu cred că este motivul care se vehiculează. Poate să fie ceva legat de investițiile imobiliare... probabil e o joacă cu iz politic în care mai mult ca sigur și Irina Tănase va fi un personaj. Un alt personaj de importanță politică este Dragnea, sigur, de 100 de ori mai mică decât o avea înainte de încarcerare (...)

Irina poate e deșteaptă, poate e proastă, poate e frumoasă, poate nu e așa frumoasă, nu știm ce-i cu ea, dar faptul că i s-a dat această onoare, de către Dragnea, să prezideze lucrările informale, care erau legate de Guvern, de structură, nu i-a oripilat pe liderii PSD. Pe unul vă spun sigur că l-a oripilat. Este vorba de Paul Stănescu (...).", a declarat Cozmin Gușă, în exclusivitate pentru DC NEWS, în cadrul emisiunii "Vinerea neagră".

"Viorica Dăncilă a fost premierul Irinei, nu al lui Liviu Dragnea"

"Niciun moment nu spun că e vina Irinei Tănase aici, nici nu o cunosc... dar apropo de Cabinetul II, scena povestită de Dragnea-  și din partid pot să confirme mulți, prin care a fost aleasă Viorica Dăncilă ca prim-ministru a României, trebuind să schimbe prim-ministrul și vrând să pună pe cineva foarte obedient, soluția i-a fost oferită, după cum povestește Liviu Dragnea apropiaților, de către Irina.

Stăteau într-o seară și se jucau pe tabletă. Dragnea se juca tot timpul pe tabletă ca să se destreseze... și Irina a venit cu soluția: Uite, dragă, m-am tot uitat pe Internet și de ce să nu fie Viorica. E președinte la femei... 

Viorica Dăncilă a fost aleasă de Irina Tănase. Viorica Dăncilă nu este prim-ministrul lui Dragnea, ci este prim-ministrul ales de Irina Tănase", a mai spus Cozmin Gușă. 

"Mie chemarea ei la DNA nu mi se pare în niciun fel de bun augur"

"Mie chemarea ei la DNA nu mi se pare în niciun fel de bun augur, în sensul că DNA începe iar, nu ai dovezi împotriva împricinatului, îi hărțuim familia și prietenii.

Deci eu nu pot să salut acest comportament. Ai ceva, a greșit omul? Ia-l și anchetează-l, trimite-l în judecată. Acum, să-i iei tot neamul, toți prietenii în speranța că poate, poate pică pe ceva, e modelul din războiul româno-român promovat atunci de doamna procuror general european, doamna Kovesi, cu care nu am fost de acord nici atunci, nu sunt de acord nici acum.

Adică fapte penale nu cred că a săvârșit Irina Tănase", a completat analistul politic Bogdan Chirieac.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel