EXCLUSIV  Conf dr Paraschiva Postolache: Sechele și reabilitare după COVID-19. Academia de Sănătate

Academia de Sănătate: Conf dr Paraschiva Postolache despre sechele și reabilitare după COVID-19 / Conf dr Paraschiva Postolache. Foto: Facebook
Academia de Sănătate: Conf dr Paraschiva Postolache despre sechele și reabilitare după COVID-19 / Conf dr Paraschiva Postolache. Foto: Facebook

O nouă ediție a emisiunii Academia de Sănătate, luni, 17 mai, de la ora 11.00, la DC News și DC Medical. Alături de prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii, conf dr Paraschiva Postolache va arăta care sunt sechelele pulmonare pe care le lasă COVID-19 și cum se face reabilitarea pacienților care au trecut prin boală. 

Invitata de luni a emisiunii Academia de Sănătate va fi conf.dr. Paraschiva Postolache, cadru universitar la UMF „Gr.T. Popa” din Iași, șef al Clinicii de reabilitare medicală de la Spitalul  Clinic de Recuperare Iași, medic primar medicină internă, medic primar pneumologie și medic specialist în reabilitare medicală. 

„În discuția pe pe care o vom avea cu doamna conferențiar ne reîntoarcem la pandemia COVID-19, care după cum se știe a lovit planeta foarte puternic, inclusiv țara noastră. Și vom atinge un aspect mai puțin discutat până în acest moment al pandemiei și anume al sechelelor și a reabilitării pacienților care au astfel de sechele.

Sechelele post-COVID se pot manifesta la nivelul multor sisteme și aparate, și al tubului digestiv, și al sistemului nervos, și al aparatului cardiovascular, dar în primul rând, cum era de așteptat, se manifestă la nivelul plămânilor, pentru că plămânii sunt și primii și de multe ori cei mai afectați în această boală. Frecvența cu care apar sechelele post-COVID la nivel pulmonar este mult mai ridicată”, a explicat prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii.

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, luni, 17 mai, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel