EXCLUSIV  Conf dr Mihai Emil Căpîlna: Transplantul uterin, perspective în România. Academia de Sănătate

Conf. dr. Mihai Emil Căpîlna
Conf. dr. Mihai Emil Căpîlna

Luni, 9 august, de la ora 11.00, la Academia de Sănătatea, îl vom revedea ca invitat la emisiunea realizată de prof dr Irinel Popescu, pe conf dr Mihai Emil Căpîlna. Acesta va aborda un subiecte în stadiu de pionierat la nivel mondial, dar care s-ar putea face și în România: transplantul uterin. 

Conf dr Mihai Emil Căpîlna este medic primar obstetrică și ginecologie, conferențiar la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

„Vom aborda o problemă foarte interesantă, aflată încă în stadiul de pionierat și la nivel internațional, și anume transplantul uterin.

Sigur, despre transplantul de organe și țesuturi se vorbește deja de multă vreme, România are și ea un program din care fac parte diverse tipuri de transplant, populația este familiarizată și cu termenul de donator de organe și cu donarea de organe, cu  rezultatele transplantului, există un program Național.

Transplantul uterin este însă evident un subiect ceva mai nou, cu multe conotații deosebit de interesante”, a explicat prof dr Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

Emisiunea Academia de Sănătate va fi retransmisă luni, 9 august, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel