Concursul Internațional George Enescu, la cea de-a XIV-a ediție, în 2014

Seară extraordinară de gală, sâmbătă, 6 septembrie la Ateneul Român din Capitală. Violonistul Alexandru Tomescu și pianistul kazah Amir Tebenikhin vor concerta în debutul Concursului internațional "George Enescu", ajuns în acest an la ediția cu numărul XIV.

Concursul internațional "George Enescu" debutează sâmbătă, 6 septembrie, cu un concert extraordinar oferit de violonistul Alexandru Tomescu și pianistul kazah Amir Tebenikhin, cu participarea Filarmonicii "George Enescu".

Melomanii vor putea asculta: Enescu – Rapsodia no.1 în la major op.11; Mendelssohn-Bartholdy - Concertul pentru vioară şi orchestră în mi minor op.64 și Grieg – Concertul pentru pian şi orchestră in la minor op. 16.

Ediția a XIV-a a Concursului Internațional "George Enescu", singura competiție de acest gen din România, recunoscută de forurile internaționale de specialitate, are loc în perioada 6 – 27 septembrie 2014 și se desfășoară la Ateneul Român și la Universitatea Națională de Muzică din Bucureşti.

Singurul concurs din România afiliat la Federația Mondială a Concursurilor Internaționale Muzicale (FMCIM) și parte a prestigiosului Festival "George Enescu", Concursul Internațional "George Enescu" are patru secțiuni "Vioară, Violoncel, Pian și Compozitie" și oferă premii în valoare de 100.000 de euro.

Citește AICI programul integral al Concursului Internațional "George Enescu"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel