Ciolacu, despre propunerea de premier a PSD: Greu de refuzat

Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES
Marcel Ciolacu FOTO AGERPRES

Marcel Ciolacu a anunțat, luni, că dacă Guvernul Orban va fi demis prin moțiune de cenzură, atunci PSD va propune pentru funcția de premier „un intelectual de stânga", care „va fi greu de refuzat".

„Noi dorim în primul rând să dăm Guvernul Orban jos și cred că vom reuși miercuri. Mai departe, intrăm într-o logică constituțională. Din discuțiile avute cu colegii mei din teritoriu și cu parlamentarii, urmează ca PSD să meargă la președintele României cu o propunere de prim-ministru, nu membru al PSD. O să mergem ca propunere cu un intelectual de stânga și un om care va fi greu de refuzat de către președintele României. Avem această propunere, nu e membru de partid", a spus Marcel Ciolacu, luni, la Antena 3.

Liderul PSD a adăugat că bătălia partidelor pentru anticipate reprezintă doar „un joc politic".

„Dacă în acest moment minoritățile, PMP, ALDE și alți deputați și senatori neafiliați nu vor vota moțiunea ca să nu declanșeze anticipate, în momentul în care vine propunerea pentru alt guvern toate aceste formațiuni vor vota Guvernul, să nu se ajungă la anticipate. E un joc politic până la urmă. Nu face parte din agenda românilor. Costurile vor fi plătite de PNL", a completat Ciolacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel