CHEFI la CUȚITE 2017 CÂȘTIGĂTOR. S-a aflat NUMELE

CHEFI la CUȚITE 2017 CÂȘTIGĂTOR. Chiar dacă emisiunea Chefi la cuțite 2017 este în curs de desfășurare și până la final mai este cale lungă, s-a aflat deja câștigătorul concursului.

CHEFI la CUȚITE 2017 CÂȘTIGĂTOR. Surse citate de Click spun că, de data aceasta, Sorin Bontea ar fi chef-ul câştigător, acesta reuşind să își adjudece şi prima ediţie a emisiunii, când trofeul a fost obţinut de omul lui, Cristian Şerb.

CHEFI la CUȚITE 2017 CÂȘTIGĂTOR. De data aceasta, pe premiul de 30.000 ar fi pus mâna Cristian Olteanu Andrei (26 de ani), originar din Tecuci, unul dintre cei mai nonconformişti concurenţi ai emisiunii. El face parte din echipa verde.

[citeste si]

(w670)

CHEFI la CUȚITE 2017 CÂȘTIGĂTOR. Plin de tatuaje, cu o coafură "rasta" şi cu barbă, concurentul a fost unul dintre cei mai buni din echipa chef-ului Sorin Bontea. Acesta a dat dovadă de îndemânare şi de imaginaţie de-a lungul întregului sezon, de la primele probe contra cronometru, până la finalul concursului. Andrei i-a cucerit nu numai pe chefi, dar şi pe telespectatorii care i-au admirat munca şi preparatele realizate de-a lungul filmărilor scrie sursa citată.

CHEFI la CUȚITE 2017 CÂȘTIGĂTOR. Rămâne de văzut dacă acesta este, cu adevărat, câștigătorul Chefi la cuțite 2017. Așa că, urmăriți emisiunea culinară, pentru a vedea finalul și toate aventurile prin care trec concurenții în bucătărie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel