Cezara Dafinescu, despre căsătoria cu George Motoi

Actrița Cezara Dafinescu a fost căsătorită cu George Motoi de pe vremea studenției, timp de 23 de ani. Într-un interviu  la "Doamne de poveste", actrița a vorbit despre mariajul cu George Motoi.

Cezara Dafinescu a renunţat, după  23 de ani, la  mariajul cu actorul George Motoi. Fostul cuplul Motoi au  o fată, Raluca.

Într-un interviu în 2011, Cezara Dafinescu  îşi amintea cum l-a anunţat pe George Motoi, că s-a îndrăgostit de un alt bărbat. "Eu consider că am făcut un gest de curaj să spun: «George, îl iubesc pe X, vreau să divorţăm!». "Sigur că eu l-am iubit pe George într-un fel anume. Eram mai tânără decât el, el era deja consacrat şi, pentru mine, Leoaică fiind, cred că a fost şi vanitate. Am considerat că, la acel moment, el era cel mai bun. Căsnicia cu el a fost extraordinară, dar a fost acea căsnicie între dintre doi oameni cu temperamente diferite, pentru că George este foarte sobru, foarte rece, cel puţin cu mine. Acum nu ştiu cum mai e. Mi-a convenit foarte tare acea perioadă pentru că nu ştiam cum e altfel, credeam că aşa trebuie să fie în viaţă, să fie o căsnicie cu un om cu care ai afinităţi", povesteşte actriţa. "Fiind şi în aceeaşi meserie, era foarte bine, discutam foarte mult, jucam împreună, nu am simţit nevoia de altceva".

Citește și: GEORGE MOTOI a murit. Reacția lui Dorel Vișan - EXCLUSIV

 

"Nu am de ce să regret căsnicia aceea", mărturisea Cezara Dafinescu vorbind despre relaţia cu Motoi. "În acel moment, George a fost alesul meu, să încep să-l denigrez pe el şi să spun că nu mi-a convenit nu ştiu ce ar însemna sa mă denigrez pe mine. Nu, aia a fost", spunea actriţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel