Cele mai neinspirate cadouri de nuntă: 7 obiecte care aduc mirilor ghinion

Cele mai neinspirate cadouri de nuntă - 7 obiecte care aduc ghinion mirilor. Sursa - pixabay.com
Cele mai neinspirate cadouri de nuntă - 7 obiecte care aduc ghinion mirilor. Sursa - pixabay.com

Nunta este o sărbătoare care va rămâne mult timp în memoria tinerilor căsătoriți. În ciuda zilelor de pregătiri și cheltuieli, căsătoria este unul dintre cele mai importante evenimente din viață.

Este oare posibil să oferi mirilor lumânări? Un set de lenjerie de pat este o opțiune extrem de nefericită? Vă spunem ce daruri nu trebuie oferite mirilor pentru a nu le strica viitoarea viață de familie.

Dacă ai fost invitat la o nuntă și nu știi ce să le oferi tinerilor, verifică lista de mai jos pentru a nu face o greșeală fatală.

Antichități. Chiar dacă ți se pare că un obiect vechi este un cadou bun, deoarece are o poveste și energie uimitoare, nu te grăbi să-l cumperi. De fapt, astfel de lucruri păstrează amintirile foștilor proprietari și sunt departe de a fi întotdeauna pozitive. 

Lucruri pentru copii. Potrivit superstiției populare, este un dezastru să oferi haine pentru un copil nenăscut, deoarece cuplu va avea dificultăți în a concepe un copil. În plus, nu știi dacă tinerii miri își doresc un copil. Lăsați-le oportunitatea de a decide singuri.

Săpun cu semințe de mac, făcut în casă: se face simplu, este ieftin și oferă multă satisfacție 

Oglinzi. Specialiștii în ezoterie spun că oglinzile sunt un obiect mistic, care sunt o legătură între lumea morților și a celor vii. 

Lumânări. Credințele populare spun că lumânarea simbolizează longevitatea căsătoriei: în timp ce arde, oamenii se iubesc. Lumânarea este un simbol periculos, deoarece, mai devreme sau mai târziu, se va stinge, iar după aceasta, soții se vor răci unul față de celălalt. Nu oferi lumânări la o nuntă și nu ispiti soarta.

Spray-ul care șterge orice urmă de praf din casă. Îl poți face acasă dintr-un singur ingredient

Ceas. O superstiție populară despre ceasuri se bazează pe faptul că acestea numără invers timpul proprietarului său până la momentul morții. Din acest motiv, nu poți oferi un ceas unei persoane nici măcar la ziua de naștere, cu atât mai mult la o nuntă. Acest lucru poate duce fie la o despărțire sau chiar la moartea unuia partener.

Vaze goale. O vază frumoasă, dar goală în interior, este semnul unei vieți sărace și neinteresante. Dacă ați decis deja că doriți să oferiți o vază la o nuntă, puneți o monedă în ea pentru a neutraliza efectul negativ. Același lucru este valabil și pentru orice alte obiecte, care pot fi goale în interior:  pahare, oale, cești.

Mașina de spălat miroase a mucegai? Trebuie să o igienizați urgent cu un produs super ieftin și eficient

Apropo, nu dăruiți nici obiecte de bucătărie. Nu este un semn rău, ci este banal și lipsit de etică. Gazda decide singură ce mâncare gătește și de ce obiecte are nevoie, iar din partea dvs. un astfel de cadou va fi considerat lipsit de respect.

Cearceafuri. Fețele de pernă, cearșafurile, cuverturile, pilotele și prosoapele sunt obiecte personale care trebuie achiziționate de cei care le folosesc.  În plus, există un semn: dacă le oferi soților lenjerie de pat cu flori, care au spini, atunci mirii vor începe în curând să se certe, iar familia lor se poate destrăma. 

 

 

BONUS. Cinci lucruri pe care nu trebuie să le spui soacrei, dacă vrei o relație frumoasă, armonioasă și de lungă durată

 

Relație cu soacra este complicată? Iată care sunt frazele pe care nu ar trebui să i le spui niciodată și pe care ar trebui să le eviți.

În afară de unele cazuri fericite, relația dintre noră și soacră este, adesea, complicată. La urma urmei, sunt două femei care, deși în mod diferit, iubesc același bărbat și vor să fie în centrul atenției lui. 

Într-o relație idilică, soacra ar trebui facă un pas înapoi, iar nora să o aprecieze pentru că l-a crescut bine pe bărbatul pe care îl iubește, de fapt.

Zece lucruri mărunte, care te vor face fericit. Atenție la sfatul nouă: buna dispoziție este contagioasă

Realitatea este, adesea, cu totul alta. Există   fraze care pot răni mult mai mult decât altele și pe care este important să le evitați chiar și în cele mai critice momente.

Deci  să vedem ce nu trebuie să-i spunem soacrei, dacă ne dori o relație frumoasă, armonioasă și de lungă durată 

În ciuda unor diferențe de idei, poți avea o relație constructivă cu soacra. Dar este bine să ții cont de câteva fraze pe care nu trebuie să i le spui vreodată.  Deci care sunt  frazele care nu ar trebui spuse niciodată?

Nu ți-am cerut părerea -  Una dintre criticile aduse soacrelor este cea legată de dorința acestora de a-și spune mereu părerea asupra vieții  cuplului. Dar, dacă îi interzici să vorbească, o poți răni și enerva. Este important să ne amintim că, pentru soacre, este vorba despre viața băiatului, pe care  l-au crescut și îl iubesc. Alegerea corectă ar fi  să-i asculți părerea. 

Pune sare în șampon. Motivul uimitor pentru care toată lumea trebuie să facă acest lucru

 

Aceștia sunt copiii mei - O altă frază clasică, pe care nurorile o spun soacrelor și care poate duce la o tensiune uriașă. Mai ales dacă îi ceri, din când în când, ajutorul ei să stea cu copii. Trebuie să vă amintiți că ei sunt și  nepoții ei și ea face parte din viața lor. Soluția? Ascult-o și explica apoi cu ce nu ești de acord.  

Fiul tău preferă mâncarea mea - Este o lovitură pentru toate mamele, mai ales, dacă de-a lungul anilor s-au preocupat să pregătească mâncăruri sănătoase și gustoase pentru copilul ei. Evitarea concurenței, în acest sens, este cu adevărat de dorit. Fiul/soțul, la urma urmei, se poate bucura și de ambele bucătării și de asta fără să facă rău nimănui.

Cum se curăță tastatura computerului sau a laptopului. Iată un truc rapid și inteligent, pe care nu-l știai

Îl cunosc  mai bine. Această propoziție este, în general, trăită ca un afront. De aceea, ar fi mai bine să o evitați, dacă nu vreți ca soacra să devină un dușman. 

Nu l-ai educat cum trebuie. A acuza o soacră că și-a crescut copilul prost sau că l-a răsfățat este întotdeauna o decizie proastă. Dintr-o dată, ea și fiul ei se vor simți jigniți. Alege să o eviți, mai ales că nu duce niciodată la nimic bun.

Relația cu soacra nu este întotdeauna ușoară și să locuiești cu ea poate fi dificil. Cu toate acestea, nu există nicio regulă că relația trebuie să fie neapărat negativă.

Nu mai aruncați pliculețele de ceai. Cinci idei geniale cum să le refolosești în viața cotidiană

Fii calmă în relația cu ea și încearcă să te împrietenești. La urma urmei, soacra îți poate deveni  un aliat și nu un dușman de temut.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel