Cel mai tânăr cascador, în București! Vezi unde îl poți vedea

Monster Truck
Monster Truck

Cel mai incendiar show pe două și pe patru roți! Asta promite familia de cascadori profesioniști din Germania, care vor poposi, în perioada 31 august-2 septembrie, în parcarea Carrefour Orhideea din București.

 

[caption id="attachment_227010" align="alignleft" width="291"] foto: Loredana Bobei[/caption]

Timp de 90 de minute în fiecare seară, Monster Truck Cascadors, în frunte cu  Alexis Neigert, vor ține spectatorii cu sufletul la gură, într-un show live, ce va cuprinde cascadorii dintre cele mai variate, de la sărituri și parcurs pe două roți la răsturnări și treceri prin  foc .

Spectatorii  vor avea șansa să-l vadă  în arenă și pe cel mai tânăr cascador din lume, mezinul familiei Neigert. Fernando are 8 ani și face cascadorii, antrenat de tatăl său, de la vârsta de trei ani și jumătate. El va executa exerciții pe ATV, pe motocicletă și trotinetă. Cele mai periculoase sărituri, tamponări și răsturnări vor fi însă executate de cunoscutul Christoph Fantasia. Acesta va folosi ca singure măsuri de protecție, casca și centura de siguranță.

În plus, cei care se  vor afla în parcarea Complexului Comercial Orhideea vor putea vedea în realitate celebrele mașini Monster Truck.

"Monster Truck Samson este o mașină de construcție specială, o mașină gigant, al cărei motor dezvoltă o putere foarte mare, peste 500 de cai putere și care trece peste mașinile plantate pe pistă asemenea unui uriaș peste două furnici. ", a declarat Dumitru Ciobanu, membru al stuff-ului de organizare.

Show-ul va începe în fiecare seară la ora 20:15, iar intrarea în arenă se face cu o jumătate de oră înainte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel