Ce fel de femeie ești, în funcție de încălțămintea pe care o porți. Provocare mare în cazul celor care preferă adidașii

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Rhiannon Stone)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Rhiannon Stone)

Puteţi înţelege complexităţile lumii interioare a fiecărei femei după pantofii pe care aceasta îi poartă. Experţii în domeniu şi-au împărtăşit observaţiile. 

Culoarea pantofilor

Nu este totul clar în ceea ce priveşte culoarea. Cel mai dificil este să evaluezi caracterul unei doamne cu pantofi de culoare neagră, deoarece în majoritatea cazurilor oamenii aleg exact această culoare. Dar, în cazul altor nuanţe, puteţi obţine informaţii mai utile. De exemplu, dacă observaţi că unei fete sau unei femei îi place să poarte pantofi albi, înseamnă că este deschisă la comunicare, va fi destul de uşor să găsiţi un limbaj comun cu ea. Iubitorii de pantofi roşii adoră provocarea. Cu ei va fi foarte distractiv să vorbiţi şi să cochetaţi. Acestea sunt femei cu un caracter foarte puternic şi rebel.

Dacă o doamnă poartă în principal pantofi gri, asta vorbeşte despre calm şi încredere în sine. Cel mai probabil, ai o persoană stabilă emoţional în faţa ta. Este posibil ca alte culori să nu descrie cu exactitate caracterul şi energia, aşa că acordaţi atenţie acestor trei. Cu toate acestea, dacă unei doamne îi plac pantofii de o culoare neobişnuită, aceasta vorbeşte despre originalitatea ei.

Adidaşi

Pantofii sport pe care o femeie îi poartă aproape în fiecare zi arată că ea este foarte activă şi urăşte să fie singură. Poate fi destul de greu de comunicat cu astfel de femei. Astfel de doamne au întotdeauna propria lor poziţie, pe care sunt gata să o apere în orice dispută.

Tocuri subţiri

Pantofii cu toc subţire sunt adesea purtati de doamnele care sunt foarte feminine şi pline de energie creativă feminină. Cel mai probabil, au totul în perfectă ordine cu stima de sine. Chiar vor să fie ţinute minte. Ele vor să li se acorde atenţie şi nu tolerează criticile, mai ales fără motiv.

Pantofi înalţi

Pot fi de orice tip - există multe variante nu numai pentru iarnă, ci şi pentru pantofi cu platformă de vară. Dacă unei femei îi place să îi poarte, asta poate indica timiditate. Astfel de femei preferă să nu-şi asume riscuri - nici în dragoste, nici în afaceri, scrie Rador, citând actualno.com. Adesea ele par a fi diferite de adevărata lor natură.

Balerini şi sandale

Astfel de pantofi sunt adesea preferati de acele doamne care au inima deschisă şi foarte bună. Ele pot fi foarte pozitive, dar în acelaşi timp ştiu cum să înţeleagă oamenii, aşa că dacă nu vă plac dintr-un motiv sau altul, nu trebuie să fiţi surprinşi dacă nu se vor deschide în faţa voastră.

Citește și:

Cum ne afectează sănătatea purtatul pantofilor cu toc. Dr. Tarek Nazer: Ce trebuie să faci dacă petreci mult timp pe tocuri / video

La emisiunea „Pastila de frumusețe" de pe DC News și Spectacola, realizată de Georgiana Ioniță, invitatul Dr. Tarek Nazer, medic primar Ortopedie, Traumatologie și Medicină Sportivă, a vorbit despre cum ne afectează sănătatea purtatul pantofilor cu toc. 

"Femeile sunt mai predispuse la durerile articulare, din cauza geneticii. Organismul unei femei parcurge niște modificări, în parcursul vieții, destul de mari: nașteri, alăptări, perioade care pot fi regulate sau neregulate, dereglări hormonale. Toate acestea afectează musculatura, osul dar și starea de bine.

Pantofii cu toc afectează și majoritatea gândește că afectează doar picioarele, că apar monturi, că sunt probleme la degete și atât. Nu! Afectează până și genunchii, șoldurile, coloana. Afectează absolut toate articulațiile noastre fiindcă se schimbă punctele de sprijin, se schimbă echilibrul articular și atunci, automat, este afectat tot organismul, dacă vorbim de perioade lungi. Dacă mergi ocazional, o dată pe săptămână la o petrecere, la un restaurant, câteva ore, nu se întâmplă nimic. Dar dacă petreci zilnic, câteva ore pe zi, purtând încălțăminte care nu este comodă, este îngustă sau/și înaltă, într-adevăr sunteți mai predispuse.

Eu recomand tuturor femeilor care sunt obligate, de locul de muncă sau alte circumstanțe, să poarte această încălțăminte, întotdeauna să aibă încălțăminte de schimb. În momentul în care are o pauză sau a terminat munca, imediat să treacă la o încălțăminte mai comodă. Adică dacă muncești 8 ore și ești obligată să poți un anumit tip de încălțăminte, măcar după muncă să ai o încălțăminte de schimb.", a spus Dr. Tarek Nazer.  Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel