Câte persoane au fost semnalate în Sistemul Informatic Schengen

Perchezitii-la-traficantii-de-droguri-etnobotanice
Perchezitii-la-traficantii-de-droguri-etnobotanice

Aproape 100 de persoane au fost semnalate în Sistemul Informatic Schengen (SIS) de poliţiştii români şi partenerii străini, în urma cooperării prin Biroul SIRENE din Sistemul Informatic Schengen IGPR (Inspectoratul General al Politiei Romane), în ultima săptămână. Printre aceştia 27 au primit mandat european de arestare.

În perioada 7-13 iulie, au fost identificate astfel 98 de persoane şi 29 de bunuri, precizează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR). Poliţiştii au pus în aplicare nouă mandate europene de arestare şi au identificat patru persoane semnalate ca fiind dispărute. De asemenea, au fost depistate 29 de persoane care erau căutate în vederea participării la o procedură judiciară, potrivit IGPR.

Pe teritoriul României au fost găsite 67 de persoane care fac obiectul unor semnalări în SIS, potrivit sursei citate.

În acelaşi interval, au mai fost identificate şi 19 autoturisme căutate în vederea indisponibilizării de către partenerii din Spaţiul Schengen.Autorităţile străine au identificat pe teritoriul lor 18 persoane urmărite de Poliţia Română în baza unui mandat european de arestare şi trei persoane dispărute din România. Nouă autovehicule semnalate de România în vederea indisponibilizării au fost identificate în statele membre, potrivit IGPR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel