EXCLUSIV  Cataramă, plan privind salariile funcționarilor: Să fie foarte clar

Viorel Cataramă a declarat, într-un interviu acordat DC News, că unul dintre principiile noului său partid este ca salariile din sectorul public să fie mai mici decât în sectorul privat.

Viorel Cataramă are acum un nou partid în care s-au alăturat mulți oameni de afaceri, conform fostului membru al PNL. Politicianul a declarat că una dintre temele pentru care va lupta formațiunea sa politică este discriminarea dintre sectorul de stat și mediul privat.

"Nu este posibil"

"Vreau să fie foarte clar, noi vom susține interesele sectorului privat și vom elimina discriminările la care acesta este supus. Nu este posibil, în acest moment, să existe la nivel de stat salarii mai mari decât în sectorul privat. Nicăieri în lume nu se întâmplă așa. Dacă aveți 100.000 de lei câștigați, moșteniți, primiți, dacă vă duceți și îi depuneți în bancă primiți dobândă aproape zero, dar sunteți foarte sigur pe acei bani. Dacă te duci pe bursă, faci investiții, riști să pierzi integral banii sau parțial sau să câștigi foarte mult. În momentul în care lucrezi la stat, statul nu dă faliment niciodată și atunci postul tău e asigurat pănă la adânci și bătrânețe, dar când lucrezi în sectorul privat, aici primejdiile sunt mai mari, te paște falimentul, te paște o politică socialistă de discriminare a politicii românești și a exporturilor. Și atunci, în momentul în care îți asumi un risc mai mare, trebuie să ai și un salariu mai mare. Cine vrea să lucreze în sectorul public să accepte că are salarii în nicun caz mai mari decât în sectorul privat, nu cum se întâmplă astăzi în România", a declarat Viorel Cataramă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel