CARNAVAL MAMAIA. Radu Mazăre va fi Ștefan cel Mare, Maia Morgenstern, mama lui

CARNAVAL MAMAIA. Radu Mazăre îl va interpreta pe Ştefan cel Mare, la Carnavalul de la Mamaia, iar actriţa Maia Morgenstern şi-a dat acordul pentru a fi mama domnitorului, fiind posibil ca Sofia Vicoveanca să fie Vrâncioaia.

"Am lucrat ieri la scenariul pentru Ştefan cel Mare, va fi extraordinar de spectaculos, o să avem câteva momente...O să le vedeţi, de fapt, de ce să vi le povestesc de acum, cu bătălia de la Podul Înalt. Vor fi lupte pe scenă, o să avem cascadori, o să avem celebra poezie în care Ştefan se întoarce bătut, «pe o stâncă neagră, într-un vechi castel», îl aşteaptă mama lui care îi dă viteză, îl trimite înapoi la luptă", a declarat, marţi, Radu Mazăre, citat de Mediafax.

CARNAVAL MAMAIA. El a menţionat că actriţa Maia Morgenstern şi-a dat acordul pentru a interpreta rolul mamei lui Ştefan cel Mare la carnavalul de la Mamaia.

VEZI ȘI: MAMAIA a murit, spune Mădălin Voicu

"Am discutat şi am agreat de principiu, nu am perfectat încă definitiv, dar urmează să semnăm contractul cu Maia Morgenstern, care va fi mama lui Ştefan cel Mare. Sigur că pentru asta o să facem şi noi aşa un lucru bun, de fapt e de suflet, o să ajutăm la repararea Teatrului de Stat Evreiesc. (...) În principiu s-a arătat încântată să participe la acest proiect. Ea va fi mama lui Ştefan cel Mare, cea care mă trimite înapoi la luptă. (...) Şi acum suntem în discuţii să vedem cine o să fie Vrâncioaia. Va fi cineva care va fi în pur stil moldovenesc şi care va şi cânta", a afirmat primarul Constanţei.

CARNAVAL MAMAIA. Întrebat dacă ar putea fi vorba despre Sofia Vicoveanca, primarul a răspuns: "Ai văzut? Suntem în discuţii, să vedem dacă e disponibilă".

CARNAVAL MAMAIA. Mazăre a mai spus că de la această ediţie a carnavalului nu vor lipsi nici cascadorii.

VEZI ȘI: Maia Morgenstern nu o duce rău! Vezi ce avere are

"Vor fi zece cascadori care simulează lupta de la Podul Înalt, vor mai fi şi de-ai noştri pe lângă cei zece cascadori, în orice caz va fi spectaculos. Vor fi lupte adevărate pe scenă, vor fi dansuri, va fi reconstituită tabăra lui Soliman Paşa unde se benchetuia după ce-l învinseseră pe Ştefan. După aia, Ştefan se întoarce, după ce-l goneşte mama lui se duce la Vrâncioaia, adună cu buciumul, fiii Vrîncioaiei adună toată armata, intră peste Soliman, o poveste bazată şi pe istorie, dar şi pe legende în acelaşi timp", a menţionat Mazăre.

CARNAVAL MAMAIA. Ediţia carnavalului în care primarul îl va interpreta pe Ştefan cel Mare va avea loc în 2 august la Mamaia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel