MAMAIA a murit, spune Mădălin Voicu

În doar 8 ediţii ale Festivalului (1963,1964, 1965, 1969, 1971, 1973, 1975, 1976), Margaretei Pâslaru i s-au  încredinţat 35 de piese
În doar 8 ediţii ale Festivalului (1963,1964, 1965, 1969, 1971, 1973, 1975, 1976), Margaretei Pâslaru i s-au încredinţat 35 de piese

Festivalul de la MAMAIA nu va mai avea loc nici în acest an, a declarat pentru Ring fostul preşedinte al juriului, Mădălin Voicu. 

MAMAIA. "Domnul Mazăre consideră că e mai important să facem spectacole cu care alegorice, cu împăratul Cezar şi cu alte personaje. Să renunţi la singurul festival naţional de creaţie şi interpretare mi se pare un fel de asasinat", a declarat Mădălin Voicu.

MAMAIA.Anul trecut, Festivalul de la Mamaia ar fi aniversat 50 de ani de la prima ediţie. Deşi este considerat o emblemă a muzicii uşoare româneşti, festivalul nu se mai desfăşoară, nu neapărat din lipsă de fonduri, cât din cauza neimplicării primarului Radu Mazăre.

Nu resursele financiare sunt problema, că de bani mai faci rost, te mai cârpeşti, dar n-am reuşit să conving (primarul Radu Mazăre n.r.)", a mai spus Mădălin Voicu. "În România, vedete sunt chiloţarii şi boschetarii".

Citește și: Festivalul de la Mamaia, la cea de-a 42 ediţie


MAMAIA. Soarta festivalului din acest an a fost decisă deja, dar Mădălin Voicu susţine importanţa acestui eveniment. "Nu e festivalul de la Măgurele sau de la Chiajna, e Festivalul de la Mamaia, care are 50 de ani de tradiţie, nu-l putem călca în picioare doar ca să-l facem pe Cezar (întruchipat de Radu Mazăre la carnaval – n.r.) şi alte asemenea personaje.

"Vedetele în România sunt chiloţarii şi boschetarii. Nu mai există VIP-uri în sensul clasic, adică să te bucuri de admiraţie, de respect. La noi, acum, dacă ai fusta mai scurtă sau pantalonii mai bufanţi, eşti vedetă. Nu avem noţiunea de vedetă".

MAMAIA. În replică, Radu Mazăre a declarat că  "Habar nu au ce vorbesc. Primăria nu s-a ocupat niciodată de Festivalul Mamaia, ci Consiliul Judeţean. Nu e treaba mea şi nici nu a fost vreodată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel