EXCLUSIV  Care este diferența dintre masca de păr și balsam și cum folosim corect cele două produse. Olga Barcari: De multe ori, femeile le încurcă / video

Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik

Olga Barcari, hairstylist, a fost invitata Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea „Pastila de Frumusețe”, unde a explicat care este diferența dintre masca de păr și balsam, dar și cum trebuie folosite corect cele două produse pentru a-și face cu adevărat efectul.

Multe femei recunosc că nu știu care este diferența dintre un balsam și o mască de păr. Olga Barcari, hairstylist, a dezvăluit în emisiunea „Pastila de Frumusețe” cum trebuie folosite cele două produse pentru ca părul să arate frumos și îngrijit.

„De multe ori, femeile le încurcă, îmi spun că masca este mai bună, dar sunt două lucruri diferite”

„Cu masca de păr putem să stăm maxim 20 de minute, deoarece după, ea oxidează, nu mai are rost. Oricum, părul își extrage cantitatea de mască, de tratament, adică în interiorul firului de păr ea își face treaba, tratează părul, ne găsește problemele.

Părul trebuie spălat foarte bine, clătit foarte bine și după aplici balsamul ca să închizi cuticula. De multe ori, clientele încurcă masca cu balsamul și le întreb care este diferența, iar ele îmi spun că masca este mai bună, dar sunt două lucruri diferite”, a subliniat Olga Barcari, hairstylist, în emisiunea „Pastila de Frumusețe”.

Care este diferența dintre masca de păr și balsam

„Diferența dintre cele două este că masca este un tratament. Îți cumperi o mască pentru a-ți hidrata părul. Ea intră în firul de păr și hidratează, după aceea clătești. S-ar putea, după ce clătești ca părul să nu arate atât de bine.

Balsamul închide cuticula firului de păr, îl face mătăsos și lucrează la nivelul exterior al firului de păr. Practic, tot ce depozitezi, trebuie să rămână acolo, ca și cum faci curățenie în casă, închizi geamurile și totul este curat.

Masca deschide solzișorii, intră, își face treaba, după care noi îl spălăm foarte bine, fără să rămână mască pe păr. După aceea te dai cu balsam, stai trei minute, piepteni părul ca să distribui balsamul peste tot și clătești.

Apoi, tamponezi părul și aplici produsele de styling, produsele de îngrijire, fără clătire. Sunt foarte multe. Poți să ai foarte multe. Eu încurajez fetele să își cumpere produse și să le alterneze. Astfel, părul tău va arăta extraordinar. Fără produse, părul va arăta oribil. Și un păr natural poate să arate dezastruos dacă nu ai grijă de el.

Părul va arăta bine în momentul în care tu folosești produse de calitate. Dacă nu folosești, părul nu va arăta bine. Totodată, dacă investești o perioadă în produse de calitate și după dacă te vei spăla cu ceva foarte ieftin sau care nu corespunde problemelor cu care se confruntă părul tău, va fi ca și cum nu ai investit. S-a pierdut tot”, a spus Olga Barcari, hairstylist, în emisiunea „Pastila de Frumusețe”.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel