Caraş-Severin: CJAS a încheiat contractările cu furnizorii de servicii, medicamente şi dispozitive medicale

[] []

12 aug 2019 / 14:55
Salveaza PDF Comentarii

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin au finalizat etapele contractării cu furnizorii de servicii, medicamente şi dispozitive medicale, normele de aplicare a contractului-cadru fiind valabil timp de doi ani, au anunţat, luni, reprezentanţii instituţiei.

 'Putem spune că am încheiat cu succes o contractare care a adus şi o premieră în procedura propriu-zisă, în sensul că s-au prelungit normele de aplicare a contractului-cadru, doi ani consecutivi. Din prima zi a lunii august se asigură continuitatea la ceea ce înseamnă componentele amintite', afirmă preşedintele-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin, dr. Gheorghe Stoichescu.

Mai exact, prevederile contractuale existente sunt valabile şi în continuare, până pe data de 31 decembrie 2019. Nu au fost aduse modificări substanţiale în ceea ce priveşte normele de aplicare a contractului - cadru şi, cu mici deosebiri, nici în ceea ce priveşte furnizorii nu sunt schimbări.

'De exemplu, doar nouă noi furnizori de dispozitive medicale au solicitat intrarea în contract cu Casa de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin', a precizat Stoichescu. Potrivit preşedintelui-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin, pentru perioada imediat următoare, au fost programate întâlniri cu furnizorii aflaţi în contract, pentru eliminarea unor eventuale sincope în ceea ce priveşte procedurile de lucru apărute în practica medicală şi armonizarea cu prevederile normative apărute pe parcursul derulării contractelor. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25