Buzele vor fi mai pline și mai senzuale fără o intervenție chirurgicală: încearcă șase remedii simple

Buzele vor fi mai pline și mai senzuale fără o intervenție chirurgicală. Încearcă șase remedii simple. Sursa foto: freepik.com
Buzele vor fi mai pline și mai senzuale fără o intervenție chirurgicală. Încearcă șase remedii simple. Sursa foto: freepik.com

Dacă ai buzele subțiri și vrei să le dai volum, fără intervenție chirurgicală, poți apleca la câteva trucuri naturale.

Multe femei visează să aibă buze mari și pline. În timp, buzele tind să devină vizibil mai subțiri. Uneori, în jurul buzelor apar și riduri, care creează un fel de „cod de bare”. Îți dorești ca acestea să dispară ca prin magie, fără a fi nevoie să apelezi la intervenții invazive?

A avea buze voluminoase și cu mai puține riduri în jur pare a fi un obiectiv care poate fi atins, în principal, prin prevenție. Dacă adopți măsuri preventive adecvate, poți evita îmbătrânirea prematură a pielii și buzele nu vor mai fi subțiri. Încearcă câteva metode simple, care chiar necesită câteva minute pe zi.

Pentru a scoate în evidență o gură atrăgătoare și voluminoasă te pot ajuta câteva obiceiuri bune, pe care să le repeți zi de zi.

Prepară o cremă bogată în vitamina C, care elimină ridurile și petele: vei economisi un pumn de bani

De îndată ce te trezești, pregătește buzele frecându-le cu o periuță de dinți, pe care o vei folosi exclusiv în acest scop. Trece apoi peste buze, pentru câteva secunde, cu un cub de gheață.

De 3 ori pe săptămână, trebuie să faci un scrub din ingrediente naturale: zahăr și ulei de cocos sau ulei de măsline. Aceste produse îmbunătățesc circulația și hidratează perfect buzele, împiedicându-le să se usuce și, prin urmare, să se micșoreze.

Chiar și lipsa nutrienților poate duce la subțierea buzelor și, din acest motiv, poți practica masajul cu miere.

Un alt produs natural, care dă volum buzelor, este uleiul de mentă. Dacă este adăugat în cantități mici la un balsam de buze, poți obține rezultate fantastice. Dintre diferitele seruri și produse pentru buze voluminoase, cele care conțin acid hialuronic par să garanteze un efect de durată.

Amidonul de orez, un produs excelent pentru piele și păr. Află cum îl poți folosi, combinat cu alte ingrediente

De asemenea, poți apela și la truc, care va face buzele subțiri să pară mai mari. Mai întâi, cu un creion desenează conturul buzelor, trecând ușor dincolo de marginea lor naturală. Aplică un corector simplu, apoi rujul lucios, păstrând partea centrală a buzelor mai deschisă la culoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel