Botoşani:Zeci de poliţişti de frontieră, donatori de sânge în campania "Europa pentru tine! Tu pentru viaţă! Fii donator!"

Zeci de poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani s-au alăturat, joi, campaniei de donare de sânge "Europa pentru tine! Tu pentru viaţă! Fii donator!", a anunţat purtătorul de cuvânt al STPF, Minodora Răcnea.

Campania se desfăşoară simultan în Botoşani, dar şi în judeţele Tulcea, Suceava, Baia Mare, Satu Mare, precum şi în Ucraina în Cernăuţi, Ivano-Frankivsk, Uzhorod, Odessa, ea făcând parte din seria de activităţi organizate cu prilejul Zilei Cooperării Europene, din cadrul Programului Operaţional Comun România-Ucraina 2014- 2020.

"Pentru că ştim că eforturile comune ajută la salvarea de vieţi omeneşti, şi de această dată poliţiştii de frontieră botoşăneni s-au solidarizat cu participanţii la campania de donare. Felicitări tuturor pentru şansa la viaţă pe care le-o dau semenilor, datorită gestului uman de a oferi o picătură din fluidul lor vital", a afirmat Răcnea.

Acţiunea de joi a poliţiştilor de frontieră are loc la o zi după ce prefectul judeţului Botoşani, Dan Şlincu, dar şi lucrători ai Biroului Vamal Stânca-Costeşti şi jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi au făcut gesturi similare.

Campania se va desfăşura până pe 20 septembrie, la ea urmând să ia parte toate structurile din Botoşani ale Ministerului Afacerilor Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel