Blond Barbie şi brunet ars, printre nuanţele de păr în tendinţe la finalul lui 2022

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Schimbarea sezonului anunță aproape întotdeauna o schimbare în tendințe, mai ales când vine vorba de culorile părului. Dacă vrei să încerci o nuanță complet nouă, vezi ce tendințe merită testate în sezonul rece 2022!

Toamna necesită o „îmblânzire‟ a nuanţelor de brunet. Pentru a face acest lucru, se recomandă adăugarea de tente de caramel pentru a da un volum subtil. Şi tonurile de cafea vor fi în tendințe pentru brunete. Această nuanță avantajează majoritatea celor care o aleg și nu se întreține prea greu.

Şi blondele pot încerca tonuri de cafea, dar unele de latte, bej, nisipiu. O altă tendinţă pentru părul blond este vanilia franceză, un amestec de cenuşiu şi tonuri calde de blond.

Ciocolatiu-roşcat

Abordarea unui ciocolatiu de acest fel este o modalitate bună pentru o brunetă de a cocheta cu roşcatul. Prin urmare, dacă ai curiozitatea să vezi cum ţi-ar sta un roşcat, este o modalitate de a testa.

Ciocolatiu

Tonul profund, de ciocolată, avantajează pe multă lume. Este o nuanță grozavă atât pentru tonurile de piele reci, cât și pentru cele calde. Aceste nuanțe întunecate ajută la reflectarea luminii și oferă părului o mișcare naturală.

Tendința părului ciocolatiu cu tonuri de brunet închis este potrivită celor care vor un plus de strălucire. Ciocolatiul este o nuanţă caldă care conferă profunzime, volum. Stilistul tău poate alege să încorporeze un amestec de nuanțe brune pe bază de roșcat, pentru a se potrivi cu o nuanță caldă a pielii, sau castaniu, pentru a se asorta cu un ton rece a tenului.

Brunet ars

Această nuanţă oferită în mod natural de soarele verii este completată de un plus de strălucire şi hidratare din partea stiliştilor, dar fără a-i lua din tonul stins. Este o tendință populară la finalul anului 2022.

Blondul Barbie

Odată cu anunţarea lansării filmului “Barbie” în vara anului viitor, cu actriţa Margot Robbie în rolul principal, nu este surprinzător că blondul ei deschis a început deja să fie la modă. Va fi o tendință în următoarea perioadă. Margot Robbie va inspira o nouă generație de blonde.

Roşcat-portocaliu

Nuanțele calde sunt foarte potrivite pentru toamnă și sezonul rece, pentru că vin în contrast cu vremea mohorâtă. Roşcatul-portocaliu precum cuprul este potrivit mai ales pentru cei cu tenul deschis la culoare. Celor cu părul roşcat natural li se recomandă să ceară stiliştilor creşterea saturației pentru a crea un roșcat-portocaliu sau unul mai aprins, vibrant.

Extrapont

Se află în tendinţe şi nuanțele îndrăzneţe de păr complet saturate, ca fucsia, lavandă și piersică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel