EXCLUSIV  BB cream şi CC Cream, explicate. Mirela Vescan: Au o grămadă de avantaje, mai puţin acoperire

Captură video
Captură video

Mirela Vescan, make up artist, a explicat în cadrul emisiunii Mi-Th Influencer, ce sunt cremele BB şi CC, folosite de atât de multe femei. 

"Beauty Balm şi Colour Control. Beauty Balm îl şi preparam. Amestecam o cremă de protecţie solară tip primar cu puţin fond de ten şi ne rezulta un BB Cream. Colour Control conţine nişte pigmenţi care se adaptează în funcţie de lumina în care persoana se află, ca să ofere un aspect natural, indiferent de lumina în care se află", a explicat Mirela Vescan. 

Întrebată dacă peste aceste creme se mai aplică şi fond de ten, make-up artistul a spus că nu, dar a explicat şi de ce anumite persoane fac asta. 

"Unii îl folosesc, şi am încercat o dată, ca primar. Şi de ce îl folosesc aşa? Pentru că pe anumite produse din generaţiile astea, BB şi CC, sunt foarte multe proprietăţi, foarte multe lucruri trecute, că au filtru de protecţie, că sunt antirid, că sunt sebuum control. Au o grămadă de avantaje, mai puţin acoperire. Şi atunci sunt persoane care preferă să pună un strop de BB sau CC pe post de primar şi apoi vin cu fond de ten. Dar fiind atât de lejere, se pot asocia cu fond de ten, cu pudră, de ce nu", a concluzionat Mirela Vescan. 

Tendințele în zona de îngrijire și înfrumusețare sunt rezultatul cerințelor pieței, se fac sondaje în rândul publicului consumator, se completează chestionare, se fac focus-grupuri și se analizează rapoarte de vânzări. Practic și la obiect, toate aceste activități generează  tendințe. Publicul a decis: sunt la mare căutare ideile simple și confortabile de îngrijire personală, iar când vine vorba de modă și culoare sunt foarte bune propunerile marilor designeri ai lumii.

Tendințele în machiaj

Pe primul loc se află un surogat de fond de ten, multi-valent, un produs BB Cream sau CC cream, care oferă tenului culoare, o ușoară nivelare estetică și poate cel mai important... filtru de protecție solară, iată deci o conștiință trezită din somn, faptul că acest produs se află pe primul loc în preferințele publicului, pentru anul 2023, înseamnă că până la urmă oamenii au înțeles pericolul expunerii la soare.

Se vor purta fardurile corectoare lichide, sunt mai ușor de folosit, mai convenabile ca preț și mai ușor de acceptat. Pudra pulbere va fi vedeta sezonului următor, în locul celei compacte. Pudra pulbere sau "loose powder" este preferata make-up artiștilor, pentru că această meserie se pare că este în creștere, este cea mai aspirațională din lume, este generatoare de frumos și de fericire.

Marile rețele de socializare sunt pline de specialiști în machiaj, cam așa: milioane de amatori, editori, face-painteri, creatori digitali și make-up artiști. A folosi pudra pulbere înseamnă a trece un prag spre profesioniști.

Marea lansare, din această toamnă, în ceea ce privește machiajul sprâncenelor o reprezintă produsele 2 în 1, este vorba de noua generație revoluționară de geluri de stilizare și de tratament în același timp, sunt excelente și eficiente Pentru anul 2023, genele se anunță curbate, dese și definite, vor deveni don ce în ce mai căutate dispozitivele pentru coafarea genelor și mascarele complexe. Sunt deja voci, venite din partea medicilor oftalmologi și dermatologi, care condamnă exemplificat practica exagerată a aplicării genelor permanente fir-cu-fir. Cresc dioptriile din cauză că extensiile de gene exagerate invadează câmpul vizual, crește numărul pliurilor pleoapelor superioare pentru că genele aplicate sunt grele și nu în ultimul rând, igiena ochilor devine precară, se dezvoltă parazitul demodex între genele prost îngrijire, ne-demachiate.

Fardul de obraz tip cremă este ușor de folosit, emolient, oferă tenului un aspect proaspăt, este din ce în ce mai folosit și cerut de public, se anunță vânzări mari pe acest tip de produs în 2023.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel