Băutura care te ajută să slăbeşti în timp ce dormi

Cea mai simplă metodă de a slăbi este să beţi o ceaşcă de ceai înainte de culcare. În acest mod, nu doar că veţi pierde din greutate, ci veţi avea şi un somn mai liniştit.  

Vă prezentăm câteva ceaiuri ideale pentru slăbit

Ceaiul de scorţişoară 

Scorțișoara are mai multe beneficii pentru sănătate. Este un antiinflamator natural, vă ajută să vă eliberaţi de stresul acumulat peste zi. De asemenea, se spune că crește sensibilitatea la insulină și scade cantitatea de zahăr din sânge, ambele fiind vitale pentru scăderea în greutate.

O modalitate mult mai buna de a echilibra glicemia si rezistenta la insulina este de a urma o dieta fara zahar, cu carbohidrati scazuţi.

Ceai de mentă

 

Ceaiul de mentă elimină durerile de cap, tensiune, sinusurile înfundate, îmbunătățește energia și poate îmbunătăți somnul. Mai mult, ar putea ajuta la scăderea în greutate.

Cum te ajută somnul să slăbeşti

 

Un studiu din 2011 a constatat că persoanele care au dormit între șase și opt ore pe noapte au avut o șansă mai mare de a slăbi decât cei care au adormit mai puţin sau mai mult.

De asemenea, s-a constatat că nivelurile mai scăzute ale stresului au fost asociate cu un succes mai mare la pierderea în greutate, în special când a fost combinată cu somnul.

Somnul are tot felul de efecte miraculoase asupra corpului nostru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel