EXCLUSIV  Banca Națională, audieri. Daniel Zamfir: Abia aștept. Este o mare mizerie

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul Daniel Zamfir a dezvăluit în cadrul unui interviu DCNews și DCBusiness că va chema Banca Națională la audieri pentru a-i da explicații cu privire la folosirea Biroului de Credite ca pe o ''sperietoare'' pentru cetățeni.

"Am fost contactat de o persoană care mi-a spus că a apelat la Legea dării în plată, s-a înțeles amiabil cu banca, a renunțat la casă pentru că nu mai poate plăti rata, banca a acceptat lucrul acesta, iar el este acum în Biroul de Credite. Abia aștept să chem la audieri Banca Națională să îmi explice de ce folosește Biroul de Credite ca pe o sperietoare. Intenționez să chem săptămâna viitoare Banca Națională să îmi explice asta. Dacă ai apelat la Legea dării în plată, te trec eu în Biroul de Credite ca să nu mai poți niciodată să.. Asta este o mare mizerie...

Cum adică mă treci pe mine în Biroul de Credite că aș fi un rău platnic având în vedere că am beneficiat de o lege care într-un final se termină cu acordul plăților. Despre ce vorbim? E o nebunie. Mă gândesc să lucrăm la un amendament în care să stipulăm foarte clar că în momentul în care ai apelat la Legea dării în plată nu ai cum să mai fii vreodată în Biroul de Credite. , a mărturisit Daniel Zamfir la DCNews și DCBusiness.

Răspunsul integral poate fi urmărit AICI

Vezi și: Daniel Zamfir: S-a sinucis după ce am vorbit cu el. Dreptul la viață nu mai există?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel