Băile cu lapte ale Cleopatrei, eficiente pentru menținerea frumuseții, sănătății și tinereții pielii

Băile cu lapte ale Cleopatrei, eficiente pentru menținerea frumuseții, sănătății și tinereții pielii. Sursa foto: freepik.com
Băile cu lapte ale Cleopatrei, eficiente pentru menținerea frumuseții, sănătății și tinereții pielii. Sursa foto: freepik.com

Secretul Cleopatrei este o baie specială, datorită căreia pielea ei a rămas tânără și sănătoasă. 

Oamenii de știință explică frumusețea și atractivitatea incredibilă a reginei egiptene nu doar prin excelenți factori ereditari. De asemenea, regina a avut grijă de ea, apelând la diverse procedee de înfrumusețare.

Desigur, Cleopatra era bogată și putea să-și permită orice mofturi. Dar, cu o mică adaptare, unele dintre secretele ei sunt potrivite și pentru doamnele și domnișoarele moderne.

Cleopatrei îi plăcea să stea într-o cadă plină cu lapte de cămilă. Produsele lactate naturale conțin beta-acizi, care îndepărtează ușor particulele moarte ale epidermei, în timp ce microelementele și substanțele nutritive benefice ajută la întinerirea pielii și îi conferă un aspect catifelat.

Vrei să ai părul mai lung? Iată câteva remedii simple care grăbesc procesul de creștere a șuvițelor

Astăzi, băile de lapte pot fi făcute într-un salon de înfrumusețare sau într-un centru SPA. Această procedură este utilă în special pentru doamnele și domnișoarele care au pielea înroșită și oarecum aspră. După o baie în lapte, pielea va avea o nuanță uniformă.

Te poți răsfăța și acasă cu o baie de lapte. Dacă dorești să obții rezultate bune, ai nevoie de lapte natural de calitate înaltă, care trebuie adăugat în apă caldă. Laptele poate fi vacă, capră și chiar de orez, soia sau migdale.

Pentru ca amestecul să nu fie prea concentrat, se recomandă și adăugarea decocturilor din ierburi precum mușețel, salvie, mentă, tei, coajă de stejar sau rozmarin.

Nu este interzis să experimentezi cu aditivi: uleiurile esențiale, mierea, extractul de vanilie, o cantitate mică de cafea sunt deosebit de populare. Pentru a absorbi cât mai mult vitaminele, se recomandă, înainte de baie, exfolierea corpului cu sare de mare.

Secretul pielii frumoase, dezvăluit de chinezoaice

Baia cu lapte a Cleopatra este utilă nu doar pentru corp, ci și pentru păr, cărora le oferă strălucire și le saturează cu vitamine.

Dacă nu ai timp pentru o baie îndelungată, poți alege o baie uscată. Aplică un strat gros de iaurt pe corp și după 20 de minute fă un duș.

Băile te scapă de kilogramele în plus

Această procedură poate scăpa de kilogramele în plus. Pentru asta, adaugă în apă doi litri de zer, care va avea un efect tonic puternic și e va revigora, după o zi grea de muncă. Substanțele active conținute în zer cresc fluxul de sânge către piele, accelerând  arderea grăsimilor.

Cel mai bun remediu natural împotriva mâinilor uscate și crăpate: trucul cu care vei economisi banii

Desigur, este imposibil să slăbești dramatic doar datorită băii. Un rezultat vizibil poate fi obținut doar printr-o abordare integrată a problemei: este necesar să-ți reglezi dieta, acordând prioritate produselor naturale, exclude prăjelile, sare și dulciurile. Nu uita să bei cel puțin 1,5 litri de apă pe zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel