Avocata lui Mihail Bălășescu: A fost crimă cu premeditare

Omul lui Crin Antonescu a fost ucis cu bestialitate. Conform unor surse citate de România TV, Mihail Bălășescu ar fi fost omorât de fostul său socru.

VEZI ȘI: MIHAIL BĂLĂȘESCU (PNL), MOARTE VIOLENTĂ. Crin Antonescu, prima reacție

Mihail Bălășescu a fost chemat de respectivul bărbat la o discuție, iar ca loc a fost aleasă comuna Bragadiru. La început discuția a fost una calmă, însă pe parcurs lucrurile au degenerat, iar Mihai Bălășescu a fost ucis. Principalul suspect este acum de negăsit.

Lidia Cernătescu, avocata politicianului ucis, a avut o intervenție telefonică la România TV unde a spus că avem de-a face cu o crimă cu premeditare. Aceasta a mai zis că politicianul a fost păcălit să vină la locul crimei și că era terorizat de fosta soție.

"De circa un an, Mihail Bălășescu se împăcase cu cea de-a treia soție, o femeie extrem de respectabilă. Avea grijă de fiul său din cea de-a două căsătorie", a mai spus avocata.

Mihail Bălășescu a fost găsit mort, acoperit cu o pătură, în locuința unei rude a uneia dintre fostele sale soții. O echipă de politisti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov și criminaliști au început cercetarea la fața locului. Mihail Bălășescu a fost secretar general adjunct al PNL în perioada in care Crin Antonescu a fost președintele partidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel