MIHAIL BĂLĂȘESCU (PNL), MOARTE VIOLENTĂ. Crin Antonescu, prima reacție

Mihail Bălăşescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost găsit mort, vineri seară, într-o locuinţă din judeţul Ilfov.

Imediat după aflarea veștii, Crin Antonescu a avut o intervenție telefonică la România TV.

"Îmi pare rău să aud asemenea știre. Era un om încă tânăr. Sunt destul de afectat, fără a fi apropiați, un om cu care eram coleg, îmi pare foarte rău. Nu cunosc mai deloc viața privată a lui Mihail Bălășescu. El a fost pentru câteva luni unul dintre secretarii generali ai PNL. Era o persoană destul de jovială, destul de deschisă. Îmi pare rău. Dumnezeu să-l ierte", a spus Crin Antonescu.

CITEȘTE ȘI: Mihail Bălășescu (PNL), moarte violentă. Codrin Ștefănescu: A fost ghinionist

Moarte suspectă

Conform unor surse, Mihail Bălășescu a fost găsit mort, acoperit cu o pătură, în apartamentul în care locuia cu fosta soție- a patra, cu care se împăcase- și socrul său, spun surse România TV. Trupul neînsufleţit al fostului secretar general a fost găsit chiar de fosta sa soţie. Aceleaşi surse spun că ucigaşul ar fi chiar socrul lui Mihail Bălăşescu.

O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov şi criminalişti au început cercetarea la faţa locului.

Potrivit anchetatorilor, din primele investigaţii, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violentă şi se ia în calcul şi ipoteza unei crime.

Mihail Bălășescu este autorul celebrului episod din politica românească cunoscut sub numele de "sex pe canapeaua lui Crin".

VEZI ȘI: Mihail Bălășescu (PNL), moarte violentă. Prima ipoteză și primii suspecți

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel