Mihail Bălășescu (PNL), moarte violentă. Codrin Ștefănescu: A fost ghinionist

Mihail Bălășescu (PNL), autorul celebrului episod din politica românească cunoscut sub numele de "sex pe canapeaua lui Crin", a fost găsit mort.

Codrin Ștefănescu, invitat la România TV, a povestit că l-a cunoscut pe Mihail Bălășescu și l-a caracterizat drept un om foarte curajos.

"El a avut foarte mare ghinion în viața personală. A fost ghinionist. Când am aflat știrea că a murit, am fost șocat. A fost un om foarte curajos. Nu ar fi dat înapoi de la nimic. A dat dovadă de curaj și în momentul demisiei. Când s-a aflat de acel scandal sexual în care a fost implicat, a ieșit a doua zi și a demisionat. Țin minte că l-am sunat și i-am spus că nu trebuia să își dea demisia", a povestit Codrin Ștefănescu la România TV.

Mihail Bălăşescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost găsit mort, vineri seară, într-o locuinţă din judeţul Ilfov, iar prima ipoteză este că a fost ucis, principalul suspect căutat de poliţişti fiind o rudă a uneia dintre fostele soţii ale bărbatului, potrivit unor surse judiciare.

VEZI ȘI: MIHAIL BĂLĂȘESCU (PNL), MOARTE VIOLENTĂ. Crin Antonescu, prima reacție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel