Atentat în Boston: Al doilea suspect a fost capturat - Video

suspect_boston
suspect_boston

"Teroarea a luat sfârşit; dreptatea a prevalat", a anunțat Poliția din Boston, adăugând că cel de-al doilea suspect în cazul atenatelor de la maratonul din 15 aprilie, adolescentul Jokar Ţarnaev, a fost arestat, relatează CNN.

[caption id="attachment_307782" align="alignleft" width="178"] Sursa foto: Daily Mail[/caption]

"Capturat. Căutările s-au încheiat. Teroarea a luat sfârşit; dreptatea a prevalat. Suspectul este în detenţie", a fost anunțul făcut de Poliţia din Boston, în noaptea de vineri spre sâmbătă pe Twitter.

Autorităţile au confirmat că suspectul arestat este Jokar Ţarnaev, în vârstă de 19 ani, căutat activ de peste 9.000 de agenţi ai forţelor de ordine de aproape 24 de ore, scrie Mediafax.

Potrivit CNN, Ţarnaev a fost înconjurat, vineri, de forţele de ordine în timp ce se ascundea într-o barcă din curtea unei case din Watertown, o suburbie a Bostonului.

Ţarnaev a refuzat iniţial să se predea, au declarat autoritățile. "Am folosit un robot ca să tragem prelata de pe barcă", a spus David Procopio, de la Poliţia din Massachussets. "Era slăbit din cauza pierderii de sânge - cel mai probabil rănit cu o seară în urmă."

Ulterior, autoritățile au mulțumit localnicilor din zona Boston pentru cooperare, întrucât suspectul a fost prins în urma unui apel venit de la un cetățean din zonă.

Fratele acestuia, Tamerlan Ţarnaev, în vârstă de 26 de ani, a fost ucis vineri dimineaţă într-o operaţiune a poliţiei.

În urma atentatelor de la maratonul din Boston, comise pe 15 aprilie, trei persoane au decedat, printre care și un copil în vârstă de opt ani,  iar alte 180 au fost rănite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel