Arşinel, Cetăţean de Onoare. Distincţie Gabriela Firea, primar general Bucureşti

Alexandru Arsinel
Alexandru Arsinel

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, le-a acordat titlul de cetățean de onoare lui Alexandru Arșinel şi Ileana Vulpescu.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a acordat titlul de cetățean de onoare lui Alexandru Arșinel cu ocazia Galei Premiilor Municipiului București pentru Artă și Cultură care a avut loc la Teatrul Odeon luni, 15 ianuarie. Actorul a venit personal să își ridice distincția.

Arșinel a avut mai multe momente în care a părut foarte emoționat. "Nu credeam să mai am ocazia să mai urc pe scenă ca să iau un premiu" a spus, cu vocea gâtuită, actorul în vârstă de 78 de ani.

Decizia de a-i acorda lui Alexandru Arșinel titlul de cetățean de onoare a fost anunțată într-un comunicat transmis de Primăria Capitalei. Ileana Vulpescu, filologă, lexicografă și prozatoare de renume a primit același titlu.

"Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, Primăria Capitalei organizează Gala Premiilor Municipiului București pentru Artă și Cultură, luni, 15 ianuarie, la Teatrul Odeon, începând cu ora 20:00. În cadrul evenimentului, 24 de personalități marcante ale vieții culturale din România vor primi din partea Municipalității Premii de Excelență în Cultură pentru următoarele șapte domenii de activitate: teatru, muzică, arte vizuale, film, arhitectură, literatură și management cultural. În cadrul aceleiași ceremonii, Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, va acorda titlul de cetățean de onoare doamnei Ileana Vulpescu și domnului Alexandru Arșinel", se arată în comunicat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel